Kurv
Kurv
Produkter: 10
Produkter:10
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 10 af 10

Find den rigtige børnemadras

Det er vigtigt at sove godt om natten - uanset om man er barn eller voksen. Familiens yngste medlemmer har også brug for en seng, der giver støtte til deres krop. Søvn har faktisk en stor betydning for børns mentale og fysiske trivsel samt udvikling. For at sikre at dine børn får en optimal nattesøvn, så er det afgørende, at de sover på en børnemadras. En børnemadras er produceret med tanke for at give barnets krop en god liggekomfort. Børnemadrasser fås i størrelser, der passer perfekt til børnesenge.

De fleste børnemadrasser fås med aftageligt betræk, så du kan vaske betrækket, hvis uheldet er ude. En madras bliver hurtigt fyldt med fugt og snavs, så derfor er det altid en god idé at vaske betrækket med jævne mellemrum. Således sikrer du, at dit barn har en frisk og ren børnemadras.

Tip: Hold børnemadrassen frisk ved at lufte den i den friske luft udenfor.

Børnemadras eller juniormadras?

Hos ILVA kan du både finde børnemadrasser og juniormadrasser. Vi har madrasser til børn i alle aldre. Juniormadrasser er tiltænkt til de lidt ældre børn. Når du skal vælge madras, er det vigtigt at tage højde for dit barns alder. Derudover er det også vigtigt at kende dit barns vægt, da denne har betydning for hvor fast børne- eller juniormadrassen skal være. Alle børne- og juniormadrasser fås i forskellige størrelser, så der er helt sikkert en madras, der passer til netop dit barn.

Madrasser til børn er desuden åndbare og trykaflastende, hvilket sikrer at barnets krop får støtte og ro i voksealderen. Børns åndedræt afgiver ofte meget fugt under nattesøvnen, og derfor er mange børnemadrasser fugtabsorberende. Hvis man ønsker en fugtabsorberende og åndbar madras til børn, så er skum eller latex ideelle materialer. Madrasser i skum er især velegnede til de større børn, da materialet automatisk tilpasser sig barnets krop. Størstedelen af ILVAs børnemadrasser er produceret i skum og har et madrasbetræk i 100 % bomuld, hvilket er et blødt materiale. Alle ILVAs børne- og juniormadrasser fås i høj kvalitet og er produceret i holdbare materialer, så dit barn kan have glæde af madrassen i mange år frem.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse madras som du skal vælge til dit barn, så er en juniormadras 70x160 eller 70x140 ideelle størrelser. En junior madras 70x160 har lidt ekstra længde, og madrassen vil derfor kunne bruges i flere år – i takt med at dit barn vokser. Du kan også overveje en madras 90x200 til børn, hvis du ønsker, at dit barn skal kunne anvende madrassen i mange år. En madras 90x200 er en større madras til et barn, og disse mål går faktisk under betegnelsen for at være en standard enkeltseng. Dog er en madras 90x200 til børn et rigtigt godt valg, da barnet ikke vokser ud af sengen foreløbigt.

Guide: Når du er på udkig efter en madras til en juniorseng, så vær gerne opmærksom på, at barnets rygsøjle skal være lige, når barnet ligger på madrassen. Der skal kun lige kunne føres en hånd ind under barnets lænd. Er dette tilfældet, så har du højest sandsynligt fundet den rette juniormadras til dit barn. Flere af vores madrasser kan afprøves i bolighusene.

Køb madrasser til børn hos ILVA

Hos ILVA har vi et stort udvalg af både børne- og juniormadrasser. Vi har også tumlemadrasser, der kan bruges til leg og udfoldelse. Med en tumlemadras kan du på forsvarlig vis give din baby bevægelsesfrihed, og tumlemadrassen kan anvendes til at øve din babys motoriske færdigheder. Du kan bruge en foldemadras som tumlemadras, så du kan pakke den væk, når den ikke er i brug. Tumlemadrassen kan også bruges til større børn. Den kan f.eks. placeres i et hjørne på børneværelset og dermed skabe en hyggekrog eller et læsehjørne. Tilføj gerne en væglampe og en lyskæde for at skabe en hyggelig belysning.