Kurv
Kurv
Produkter: 30
Produkter:30
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 30

Få styr på selv det mindste rod med småopbevaring

De fleste af os har en rodeskuffe. En sted, hvor vi ligger alt det, der ikke har en plads. Men hvis du er træt af at grave dybt i skuffen, når der er noget, du mangler, så kan småopbevaring være en løsning for dig. Her på siden kan du, udover skuffeorganisering, finde flettede kurve, små opbevaringskasser, æsker med låg og meget andet, så selv de helt små nips aldrig bliver væk igen. Du finder også organiseringskasser, der kan få styr på rodet på kontoret og hobbybokse til diverse kreative projekter.

Hvis dine opbevaringsbehov ikke kan dækkes af småopbevaring, kan du også tage et kig på vores sortiment af kommoder og skabe.

Gør de små opbevaringskasser til en del af indretningen

Indretning handler ikke kun om at vælge møbler, der passer ind i din bolig. Det handler også om at finde plads til alt det, der ofte ikke har en plads. Opbevaringsløsninger til småting er derfor en central del af indretningen.

Små opbevaringskasser og andre småopbevaringsløsninger er geniale til at skabe plads til – og orden i - selv de mindste ting i hjemmet. Og det er muligt at finde noget til enhver smag, så du ikke blot får styr på sagerne derhjemme, men også får noget, der pynter i sig selv. Hvis du er på udkig efter andre pynteting til hjemmet, kan du også tage et kig på vores udvalg af boligtilbehør.

Herunder kan du finde inspiration til, hvilken løsning der passer dig, afhængig af hvilket rum der skal organiseres.

Småopbevaring til stuen

Den direkte oversættelse af stue fra engelsk til dansk er ”leverum”, og det er da også ofte i stuen, at familien mødes og hygger sig sammen. Derfor akkumulerer der sig også ofte mange ting i stuen - både ting, der hører til, og ting vi medbringer fra hjemmets andre rum, for eksempel legetøj, kopper og læbepomader.

Til stuen kan du derfor vælge at gå efter småopbevaring i form af små æsker og fletkurve med låg. Stabel for eksempel små opbevaringskasser i forskellige farver i reolen – og hvis du er en ægte organiseringsentusiast, kan du også vælge at sætte etiketter på kasserne. Så er der ingen tvivl om, hvor småtingene hører til. Du kan også blande æsker og kasser med små kurve til opbevaring, så udtrykket bliver personligt, og du får orden i sagerne på din helt egen og unikke måde.

Hav eventuelt også nogle lidt større kurve i stof eller flet stående på gulvet. Her kan du samle alle de ting, der samler sig i stuen i løbet af dagen, og få sat dem tilbage på deres plads, når dagen er omme. Se også hele vores udvalg af møbler til stuen.

Hobbyopbevaring til kontoret

Der er særligt vigtigt med gode småopbevaringsløsninger på kontoret, da mange af os trives med at arbejde i rolige omgivelser. Her kan du overveje små kasser til opbevaring af vigtige papirer og organiseringskasser til kontorets småting. Hvis det ikke kun er småopbevaring, du er ude efter, kan du også finde mange andre ting til kontoret hos ILVA.

Hvis dit kontor skal indrettes i kreativitetens ånd, er der også rig mulighed for at finde løsninger til hobbyopbevaring. For eksempel små papkasser eller endda plastkasser i forskellige farver, så opbevaringen bliver lige så kreativ som projekterne de rummer.

Skabsorganisering til soveværelset

For de fleste af os handler opbevaring i soveværelset om at organisere klædeskabet, så alt tøj har en fast plads. Hos ILVA finder du naturligvis et udvalg af klædeskabe, men hvis du vil skabe endnu mere orden i sagerne, kan du parre klædeskabet med småopbevaringsløsninger, såsom trådkurve eller anden indmad til skabe. Du kan også sætte små opbevaringskasser i skabet til smykker, slipsenåle og andre småting. På den måde kommer der god orden i soveværelset, så det forhåbentlig ikke er rod, der forstyrrer nattesøvnen.