Kurv
Kurv
Produkter: 72
Produkter:72
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 72

Skab blikfang med en cognacfarvet sofa

En cognacfarvet sofa vil helt sikkert skabe blikfang i din stue. En cognacfarvet sofa er nem at få til at passe ind i ethvert hjem, da en cognacfarvet sofa har et iøjnefaldende, men klassisk udtryk. Farven cognac er en rød-grå brun farve og er opkaldt efter den franske sort af cognac. Farven forbindes ofte med luksus og komfort. Cognacfarvede sofaer er blevet populær at indrette med de seneste år, fordi de er et tidløst møbel, som er nemme at indrette med. Derudover giver cognacfarvens gyldne toner en masse varme til rummet.

Grålige toner går godt sammen med en cognacfarvet sofa. Hvid og sort er også farver, som er gode i samspil med en cognacfarvet sofa. Du kan med fordel style din cognacfarvet sofa med et mix af hårde og bløde materialer. Du kan f.eks. style den med et sofabord i marmor, et hvid lammeskind og en sort gulvlampe. Tilføj også gerne nogle grønne planter for at skabe liv og et godt indeklima i stuen.

Der findes mange forskellige varianter af cognacfarvede sofaer. Hvis du har en stor stue, kan du med fordel vælge en cognacfarvet sofa med chaiselong. En chaiselong er dejlig at have, når dine ben trænger til hvile efter en lang dag. Derudover er en cognacfarvet sofa med chaiselong et godt valg, fordi chaiselongen kan bruges som en ekstra siddeplads, når du har gæster på besøg. En chaiselongsofa indbyder til afslapning og samvær med familie og venner. En cognacfarvet sofa med chaiselong kan dermed skabe et naturligt samlingspunkt i stuen.

Skal din nye sofa være med læder- eller stofbetræk?

Hos ILVA finder du både cognacfarvede lædersofaer og stofsofaer. Der er fordele og ulemper ved begge typer sofaer. Lædersofaer findes både i ægte læder samt i bonded læder. Bonded læder er et godt alternativ til ægte læder. Bonded læder er fremstillet på et stykke tekstil, hvor oversiden er lavet af Polyuretan, og bagsiden er blandt andet lavet af læderrester. En cognacfarvet lædersofa emmer af eksklusivitet og har en høj siddekomfort. Derudover er lædersofaer praktiske, fordi de er meget nemme at rengøre. De kræver pleje, men hvis blot du sørger for dette med jævne mellemrum, så kan din lædersofa holde sig pæn i rigtig mange år frem. En stofsofa er lidt sværere at rengøre, men hvis denne stil er mere dig, så kan en cognacfarvet stofsofa være det helt rette valg. Uanset om du vælger en cognacfarvet lædersofa eller en stofsofa, så helt sikkert et godt bud på din nye drømmesofa.

Pas godt på din nye cognacfarvet lædersofa

Hvis du passer godt på din cognacfarvet lædersofa, så kan den forblive flot år efter år. Du passer godt på din cognacfarvet sofa ved at rengøre og pleje den med jævne mellemrum. Du kan nøjes med at rengøre din lædersofa med en fugtig klud. Vedligeholdelse af lædermøbler kræver plejemiddel. Du kan læse meget mere om rengøring og plejemidler i vores praktiske guide lige her.

Psst.. Husk at tilkøb en nakkestøtte og en fodskammel til din cognacfarvet sofa fra ILVA. Dette vil bidrage til mere komfort.