Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Skru op for hyggen med udendørs tæpper

Et udendørs tæppe til din terrasse eller din altan kan være prikken over i'et, når du indretter dit nye uderum. Vi har efterhånden vænnet os til, at man kan have både sofaer og lænestole specielt til udendørs brug. Men brugen af udendørs gulvtæpper er måske knapt så udbredt. Og det er faktisk en skam, for der er mange fordele ved at placere et tæppe under eksempelvis et loungesæt eller et altansæt.

Tæppet er rart at gå på og bliver typisk ikke nær så varmt som eksempelvis terrassebrædder kan blive, når solen bager ned. Særligt hvis du vælger et tæppe i en lysere nuance, vil du opleve en stor forskel. Omvendt kan tæppet også virke lidt lunere at gå på, når temperaturen falder i løbet af aftenen. Så er det rart ikke at fryse alt for meget om fødderne, hvis du sidder og nyder en lækker grillmiddag med familie eller venner.

Har du en terrasse lavet af fliser, har visse udendørs tæpper desuden den fordel, at de minimerer risikoen for flisepest i det areal, hvor tæppet ligger. På den måde undgår du at skulle spekulere på at rense fliserne for de irriterende hvide pletter, som kan opstå på fliserne.

Udover de praktiske egenskaber er et udendørs tæppe også en dekorativ måde at skabe netop et uderum på. Placer tæppet under dit havemøbelsæt eller dine loungemøbler og oplev hvordan tæppet helt naturligt er med til at skabe oplevelsen af, at du har fået en udendørs spisestue eller dagligstue, hvor du får lyst til at bruge mange timer.

Udendørs tæpper i vejrbestandige materialer

Når et tæppe skal ligge udenfor, nytter det selvfølgelig ikke noget, at tæppet ikke er fremstillet af materialer, der kan tåle vind og vejr - særligt ikke når man ved, at den danske sommer kan byde på alt fra kølige dage med regn og blæst til hedebølge med høj sol og 30 grader. Derfor er de udendørstæpper du finder i ILVA alle fremstillet af materialer, der er særligt velegnede til udendørs brug.

De fleste af udendørstæpperne fra ILVA er fremstillet i materialet "polypropylene" som egner sig særlig godt til tæpper til terrassen eller altanen. Materialet sikrer at tæpperne er vandafvisende og er UV-beskyttede, så du tåler både regnbyger og strålende sol, uden at de går i stykker, suger fugt eller bleges af solen. Som en ekstra bonus er materialet både blødt og slidstærkt og dermed særdeles velegnet til tæpper.