Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Find roen med en lækker gyngestol

Der er noget nærmest meditativt ved at læne sig tilbage i en behagelig gyngestol. Kroppen slapper af og tankerne flyver af sted. Gyngestolens rokkende bevægelser virker for mange mennesker beroligende og skaber tryghed, og når du først har fået sat dig godt til rette, er det ikke let at lokke dig ud af gyngestolen igen. Hos ILVA finder du et udvalg af gyngestole i moderne og tidssvarende designs, der passer ind i indretningen hos de fleste. Dermed kan du få både et dekorativt element til din stue og en komfortabel siddeplads.

Mange med småbørn kan sikkert nikke genkendende til, at de gyngende bevægelser også virker beroligende på børn, så også som en del af indretningen af barnets første værelse, kan en gyngestol være et oplagt valg. 

Indret boligen med møbler du aldrig kunne undvære igen

Det er helt sikkert, at hvis du først har haft en gyngestol i hjemmet, bliver den rigtig svær at undvære igen. Ofte må I strides om pladsen, så det gælder om at være hurtig, hvis du gerne vil sikre dig stuens bedste plads. Køb evt. en fodskammel eller en puf som supplement til gyngestolen, så du kan få benene lidt op. Det giver en endnu mere komfortabel siddeposition, hvis du skal læse eller se tv i din yndlingsstol.

Når du køber din nye gyngestol hos ILVA tilbyder vi naturligvis prissikkerhed, ligesom vi kan levere gyngestolen direkte hjemme hos dig. Du kan naturligvis også besøge et af vores bolighuse og prøve dig lidt frem. Her står vores faguddannede personale også altid klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige møbler og det rette tilbehør til dit hjem.