Kurv
Kurv
Produkter: 18
Produkter:18
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 18 af 18

Find det rette spisebord til 6 personer

Vi er mange, som nyder et godt måltid eller et spil brætspil ved spisebordet. Der bruges ofte mange timer ved et spisebord, og derfor kan du med fordel vælge et spisebord til 6 personer. Et spisebord 6 personer er rummeligt, og god til en husstand på mellem 4-6 personer.

Hos ILVA kan du finde det helt rette 6 personers spisebord. Vi har nemlig et stort udvalg af spiseborde i forskellige materialer og stilarter. Stilen er et spørgsmål om personlig smag, men det er en god idé at vælge et spisebord til 6 personer, som passer ind i den indretningsstil, som dit hjem i forvejen har. Når det kommer til materialevalg, så skal du være opmærksom på, at det ikke er alle materialer, som er lige rengørings- og vedligeholdelsesvenlige. Overordnet set så er materialer i træ lidt sværere at vedligeholde, hvorimod materialer såsom laminat, linoleum og glas er forholdsvis nemme at holde rent og pænt. Dog er der mange, som vælger et spisebord til 6 personer i træ, f.eks. plankeborde. Grunden til at mange vælger et spisebord i træ er, at træ giver en varm stemning, og materialet passer perfekt ind til en nordisk indretningsstil, hvilket mange danske hjem bærer præg af.

Tip: Hvis du mangler nye spisebordsstole, så kan du overveje en kombination af både stole og en bænk. Dette vil skabe blikfang i din spisestue, da bænken giver kant til din indretning.

Firkantet eller rundt spisebord til 6 personer?

Der er fordele og ulemper ved både firkantede og runde spiseborde, og derfor kan det være svært at beslutte sig for om ens kommende spisebord skal være et rundt spisebord til 6 personer eller ej. Et firkantet spisebord kan ses som værende et mere sikkert valg, fordi det kan virke være nemmere at indrette med et firkantet bord. Derudover kan det også virke nemmere at afgøre, hvor mange mennesker, der er plads til. Dog er organiske former blevet en større tendens i de danske hjem, og derfor er flere og flere begyndt at vælge runde spiseborde. Fordelen ved at vælge et rundt spisebord til 6 personer er, at den runde form giver en lethed til rummet. Et rundt 6 personers spisebord indbyder desuden til samvær og hygge på en helt naturlig måde grundet de organiske former.

Skal det være et spisebord med udtræk?

Et spisebord til 6 personer skal gerne måle ca. 195 cm eller mere for at være langt nok. Et spisebord til 6 personer med disse mål forventes at kunne rumme optil 8 personer, hvis der én person ved hver bordende. Desuden er standardbredden på et spisebord 90 cm. Spisebordet skal helst ikke være smallere, da der gerne skal være plads til alt lige fra stel, drikkeglas, bestik til gryder og pander, når det bliver tid til aftensmad.

Hvis du ofte har mange gæster på besøg eller blot elsker at fejre livets små begivenheder, så kan du overveje at købe et spisebord til 6 personer med udtræk. ILVAs sortiment byder ikke kun på firkantede spiseborde med udtræk. Vi har også en del runde 6 personers spiseborde med udtræk, hvis du ønsker et rundt bord med plads til mange. Et spisebord med udtræk kan nemt og hurtigt klappes sammen eller forlænges – alt efter behov. Uanset hvilket slags spisebord du søger, så er du mere end velkommen til at gå på opdagelse på hjemmesiden eller besøge vores bolighuse. I bolighusene står vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive og vejlede dig i din købsproces. Du kan finde bolighusenes åbningstider lige her.