Kurv
Kurv

Sofabetræk: Sofa med aftageligt betræk 

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Gør hverdagen lettere med aftageligt sofabetræk

De fleste af os kan sikkert nikke genkendende til en hverdag med mange bolde i luften og fart over feltet. Det er nemlig en realitet, som mange af os lever med; og i en travl hverdag er det vigtigt, at vi kan komme hjem til rolige omgivelser, så vi kan slappe ordentligt af. Sofaen er et af de møbler, de fleste af os forbinder med afslapning. Men hvad så når den travle hverdag har sat sine spor på sofabetrækket?

Netop fordi sofaen er et af vores foretrukne afslapningsmøbler, findes der et hav af løsninger til, hvordan du holder den pæn i hverdagen. Du kan vælge et sofa cover, som både findes i en elastisk model og som løst sofabetræk, som du blot lægger ud over sofaen. Men det er da ærgerligt at investere i et overtræk til en sofa, du nøjsomt har udvalgt. Det er der heldigvis råd for, for en anden genvej til at gøre dagligdagen lidt lettere er at investere i en sofa med betræk som er aftageligt og kan vaskes – præcis som du kender det fra sofaens pyntepuder.

Hos ILVA har vi flere modeller, hvor du blot kan tage sofabetrækket af, og få vaskemaskinen til at gøre det hårde arbejde.

Fordele ved aftageligt betræk til sofaer

Møbelbetræk findes til flere forskellige modeller, så der er noget for enhver – og til enhver sofa. Så selv hvis du er på jagt efter den helt store flydersofa med chaiselong kan det være muligt at finde en model, hvor betrækket er vaskbart.

Det alsidige udvalg af modeller og betræk til sofaer er en fordel for alle jer børnefamilier, kæledyrsfamilier og jer, der bare er lidt for gode til at spilde kaffen. Her er der nemlig rig mulighed for at kombinere det praktiske valg med jeres personlige smag. Der er dog en anden fordel ved aftageligt sofabetræk, ud over at du blot kan give det en tur i vaskemaskinen, når du synes, det trænger.

En mere langsigtet fordel er nemlig, at du har mulighed for at forlænge levetiden på din sofa. De fleste af os har en tendens til at kassere sofaen – eller investere i en ombetrækning – når stoffet er begyndt at se træt ud, og pletterne har hobet sig op. Men hvis du sørger for at vaske stoffet fra tid til anden (husk at følge vaskeanvisningen) så det holder sig pænt, kan du faktisk undgå, at sofabetrækket bliver gammel før tid.

Så gå endelig på opdagelse i vores sortiment, og se også hele vores udvalg af møbler til stuen. Og husk, at vores tilbudsside flyder over med gode priser, så her er der mulighed for at gøre et ekstra godt køb.