Kurv
Kurv

Hos ILVA har vi fokus på miljøet. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. ILVA er Danmarks største og førende detailhandel inden for møbler og boligindretning, og med det følger også et stort ansvar.

Læs mere her på siden om vores miljømæssige tiltag.

CO2 OG KLIMA

Verden står over for store klimaudfordringer, og hos ILVA vil vi gøre vores for at belaste klimaet mindst muligt.

ILVA tilsluttede sig i august 2023 Science Based Targets initiative (SBTi) og dermed den voksende gruppe af virksomheder, som har forpligtet sig til at sætte videnskabeligt baserede reduktionsmål. Det betyder, at vi inden for to år skal opstille og indsende 5-10-årige videnskabeligt baserede reduktionsmål for vores drivhusgasudledninger til godkendelse hos SBTi's uafhængige klimaeksperter. Det gælder både reduktionsmål for CO2-aftrykket fra vores egne butikker, lagre, kontorer og køretøjer (scope 1 og 2) og fra produktion og transport af ILVA produkter rundt omkring i verden (scope 3).

Efter godkendelsen vil de blive offentliggjort og følge SBTi’s proces for årlig rapportering. ILVA stræber efter at sende målene til godkendelse allerede i løbet af 2024.

MØBLER I FSC®- CERTIFICERET TRÆ

Træ er et fantastisk materiale, som vi bruger meget af i vores produkter. Alle vores træhavemøbler er lavet af FSC®-certificeret og andet kontrolleret træ. Vi arbejder også på at øge andelen FSC®-certificerede indendørsmøbler i træ. Vores mål er, at alle trævarer er FSC®-certificerede ved udgangen af 2024.

Ved at indkøbe FSC®-certificerede materialer hjælper vi forbrugerne med at træffe et ansvarligt valg og sikre skove for alle - også i fremtiden. Derfor har ILVA i over 10 år været medlem af FSC® Danmark.

NEJ TAK TIL SKADELIG KEMI

Vi har sat et mål om, at alle vores produkter i naturlige og syntetiske fibre skal være STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificerede ved udgangen af 2024, hvilket betyder, at de er fri for skadelig kemi.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®- er et af verdens førende sundhedsmærker til tekstiler og tekstillignende produkter. Mærket er din sikkerhed for, at vores tekstilprodukter ikke indeholder skadelige mængder af problematiske kemiske stoffer

Se FSC-certificerede produkter