Kurv
Kurv

Senge 160x200 cm

Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Hvad er fordelene ved en 160x200 seng?

Der er mange fordele ved at vælge en 160x200 seng. Denne størrelse seng er perfekt til dig, som ønsker en smal dobbeltseng. En 160x200 har nemlig nogle ideelle mål til et lille værelse. Derfor egner en 160 seng sig godt til lejligheder, teenageværelser, gæsteværelser eller små soveværelser. En 160x200 seng går under betegnelsen for at være en halvandenmandsseng, men man kan godt sove to personer i sengen. Ønsker man god plads i sengen, bør man dog overveje en 180x200 seng i stedet for.

En 160x200 seng fås blandt andet som en boksmadras. En boksmadras er bygget op af lameller, fjedre og skum, som fungerer som sengens kerne. En topmadras kan tilkøbes til sengen for at sikre en ekstra god liggekomfort. Topmadrasser er desuden praktiske, da de beskytter mod slid og sved, som naturligt kommer, når vi sover.

Find en løsning der matcher dine behov

Hos ILVA finder du et stort udvalg af senge, herunder også 160x200 senge. Det kan være svært at træffe beslutningen om, hvilken seng man skal købe. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig i vores online chat eller i vores bolighuse.

Psst.. Vi anbefaler, at du besøger vores bolighuse, når du overvejer at købe en 160x200 seng. I bolighusene kan du nemlig afprøve vores senge. Således kan du sikre dig, at du finder den helt rette seng med den fasthed, som passer til netop din krop.

Hvis du har besluttet dig for at købe en seng, så kan du med fordel overveje en 160x200 seng med opbevaring. Det kan være fordelagtigt med en seng med opbevaring, da de fleste altid kan bruge lidt ekstra opbevaringsplads. Senge i 160x200 med opbevaring er praktiske til opbevaring af f.eks. plaider, puder, sengetøj eller håndklæder.

Når du skal købe en 160x200 seng, bør du også overveje udtrykket på din seng. Flere af ILVAs senge fås i forskellige stilarter og farver. Du kan også overveje en 160x200 seng med gavl, da en sengegavl bidrager til et hyggeligt udtryk. Det er nemlig vigtigt, at både sengens komfort samt sengens udtryk matcher dine behov og ønsker. En seng kan nemlig holde i mange år frem, så det er vigtigt, at du også kan lide sengens look.

Køb en 160x200 seng på tilbud

Hos ILVA har vi ofte gode tilbud på senge i 160x200. En seng kan virke dyr, og derfor kan det være en fordel at vente lidt med at købe en seng til, at der kommer senge på udsalg. Når vi har udsalg og gode tilbud, så kan du nemlig være heldig at finde en billig seng i 160x200.

Vi har også løbende udsalg på andre møbler samt boligtilbehør f.eks. sengeborde, kommoder, gulvtæpper og sengegavle. Der er altså gode muligheder for at skabe et hyggeligt soveværelse, gæsteværelse eller teenageværelse forholdsvist billigt.