Kurv
Kurv

Sengeborde

Produkter: 33
Produkter:33
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 33

Sengebord vil redde din dag

Kender du det, når man har lagt sig godt tilrette i sengen. Du er i gang med en fantastisk spændingsroman, der får hårene til at rejse sig. Selvom den er enormt spændende, læser du den for at falde til ro efter en lang arbejdsdag. Tv, tablets eller din smartphone gør dig mere frisk, hvorimod en god bog inden sengetid er med til at vugge dig i søvn. Når øjnene begynder at blive tunge, ligger du den fra dig igen og kan sove trygt til næste morgen. Dette scenarie sker i de fleste hjem. Problemet opstår i det øjeblik, hvor du ikke har et sengebord til dine sager. Har du ikke en overflade lige ved hånden, når du ligger i sengen, bliver du nødt til at strække (eller måske endda stige ud af sengen), når du skal lægge dine ting fra dig. Dette kan godt ødelægge hele processen med at falde til ro om aftenen ingen sengetid.

Her kan du stille lidt af hvert

Bliver du tørstig inden sengetid, kan du have et glas vand stående på sengebordet. Bliver dine hænder hurtigt tørre, kan du have en håndcreme stående. Bøger, læsebriller og fjernbetjeningen er ligeledes ting, som er oplagte at have ved din side. Med dette skønne møbel til soveværelset slipper du for at rejse dig, når du har lagt dig til rette i sengen. Når nu ILVA sælger de lækreste og mest behagelige senge, som du slet ikke har lyst til at forlade, så bliver du næsten nødt til at købe dig et sengebord.

Vi har også et bredt udvalg af hylder og reoler, til dig der leder efter et alternativ til sengebordet. 

Lidt for enhver smag

Vi har et bredt udvalg af sengeborde, så vi har lidt for enhver smag. Hvis du gerne vil gemme dine ting lidt væk, så har vi helt sikkert et sengebord med skuffer eller en låge, som vil passe ind i dit soveværelse. Når tingene er gemt væk, skaber det en ro i rummet - en ro, som er vigtig i soveværelset. Det er her, du skal slappe af efter nogle hektiske og travle dage. Heldigvis kan vi tilbyde et sengebord, som kan lige præcist det, du leder efter. Design, kvalitet og funktionalitet går vi meget op i og har derfor sikret, at disse tre nøgleord sidder lige i skabet. Du skal bare koncentrere dig om dit behov, og hvilken en stil du vil køre i soveværelset.

Vi har det hele

Modellerne VALENTINE 2011 og RIVA passer til sengerammerne med tilsvarende navne. Du kan derfor købe et komplet møblement til soveværelset, der giver en gennemført indretning. Har du i stedet lyst til at være modeskabende, så vil et sengebord i en anderledes stil kunne skabe personlighed i rummet. Ved at være lidt kreativ med valget af sengebord kan du skabe et soveværelse, der får vennerne til at dåne af misundelse. RAILWAY eller BAGUA sætter lidt fut i hverdagen med en opsigtvækkende farve eller kreativt design. Der er i hvert fald ingen grund til at holde sig tilbage, når soveværelset skal indrettes.