Kurv
Kurv
Produkter: 112
Produkter:112
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 112

Vælg et spisebord med udtræk og få plads til gæsterne

Et spisebord med udtræk er ideelt, når der kommer gæster på besøg. Et spisebord kan nemt udvides ved brug af udtræk eller tillægsplader, og på denne måde kan du hurtigt få plads til mange spisende gæster. Det er dejligt at have god plads rundt om spisebordet, så alle kan sidde komfortabelt.

Spiseborde med udtræk eller tillægsplader giver muligheden for at have et lille og smalt spisebord i hverdagen, hvor det ikke fylder for meget i rummet. Samtidigt er der plads til gæster, når der skal fejres festlige begivenheder, da spiseborde med udtræk kan blive forholdsvis store. Det kan især være en fordel med et lille og rundt spisebord med udtræk, hvis du bor i lejlighed eller i et mindre hus. Små og runde spiseborde med udtræk giver nemlig luft til rummet, og du undgår således, at dit spisebord fremstår tungt og sammenklemt i din spisestue.

Tip: Gem tillægspladerne væk til hverdag. Opbevar dem i et skab, i kælderen, i dit redskabsrum, på loftet eller under sengen.

Hos ILVA finder du mange borde med udtræk og tillægsplader

Hos ILVA finder du et stort udvalg spiseborde med udtræk. Vi har både runde, firkantede og ovale spiseborde med udtræk, og bordpladerne fås i mange forskellige materialer og farver.

ILVAs spiseborde med udtræk er forholdsvise enkle og stilrene. Mange af spisebordene med udtræk fås med bordplader i sort, hvid eller træ. Fordelen ved at vælge et spisebord med udtræk i disse farver og materialer er, at du sjældent bliver træt af det. ILVAs spiseborde med udtræk passer således ind i ethvert hjem med deres minimalistiske og skandinaviske udtryk, som gør det nemt at indrette resten af hjemmet. Hvis du ønsker et mere festligt udtryk, når du har gæster på besøg, så kan du eventuelt lægge en farverig dug på spisebordet.

Et spisebord med plads til alle

Ønsker du et spisebord med plads til rigtig mange gæster, så kan du overveje spisebordet BIG, som har udtræk til hele 6 tillægsplader og kan blive over 5 meter langt. Når du køber et BIG spisebord, så kan du selv vælge hvilken slags bordplade, bordkant og bordben, som du gerne vil have.

Sådan vedligeholder du dit spisebord med udtræk

ILVAs spiseborde med udtræk er i høj kvalitet, så du kan forvente et solidt spisebord, som holder sig pænt og tåler en del. Nogle spiseborde kræver mere vedligeholdelse end andre. Spiseborde i træ kræver lidt olie og rengøring indimellem, hvorimod spiseborde i højtrykslaminat kun kræver en fugtig klud.

Skab blikfang eller tag det sikre valg

Mange af ILVAs spiseborde med udtræk er enkle og tidløse. Du kan enten vælge at kører denne stil helt ud med spisebordsstole i neutrale toner f.eks. sort eller hvid, men du kan også vælge at skabe blikfang. Skab blikfang ved at vælge nogle spisebordsstole i en dominerende farve f.eks. orange eller koboltblå. Hvad end du er til markante farver eller ej, så har ILVA en masse muligheder inden for spisebordsstole.

Tip: Du kan også vælge at tilføre en lang bænk på den ene side af spisebordet for at give spisestuen lidt ekstra kant.