Kurv
Kurv
Produkter: 16
Produkter:16
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 16 af 16

Det uundværlige skoskab

Et skoskab kan gøre dit liv meget lettere. Har du endnu ikke haft et skoskab, er det på tide, du får anskaffet dig et. Når du først har fået dette møbel ind i entréen, vil du ikke kunne undvære det igen. Som ordet ligger op til, er dette et skab til dine sko. Det er derfor et sted, hvor du kan opbevare og gemme hele familiens fodtøj. Det gode ved et skoskab er, at den er skræddersyet til at kunne opbevare dine sko. Skabets hylder er derfor formet således, at de passer perfekt til sko. Du behøver ikke længere rode rundt efter den venstre sko i blandt et sandt skokaos. Du kan derfor spare en masse tid om morgenen, fordi du let kan finde de sko, som vil fuldende dit outfit.

Få styr på dine sko

En kæmpe bunke af sko kan hurtigt blive til en Bermuda trekant – når først dine sko er havnet i denne bunke, er det næsten umuligt at finde dem igen. Måske er du heldig at finde den venstre sko, men derefter forbliver den højre sko et mysterium. Et skoskab kan komme dette til livs. Skoene kan placeres pænt og ordentlig på en hylde i skabet, hvilket gør det overskueligt for dig. Det er derfor let at finde lige præcist de sneakers, som du gerne vil have på i dagens anledning.

Spar på pladsen med et skoskab

Skoskabe er lette og enkle, som ikke dominerer i et lille rum som entréen. De kan hænges på væggen og frigiver derfor en masse gulvplads. Du kan udnytte rummets fire vægge, der kan få entréen til at virke mere rummelig. På den måde får du det mest optimale ud af et af hjemmets travleste rum. Entréen er husets førstehåndsindtryk. Det er her standarden bliver lagt for resten af dit hjem. Hvad vil du gerne have din entré til at udstråle? Skal det være, at du har styr på tingene og godt kan finde ud af at rydde op efter dig selv? Så er et skoskab lige det, du har brug for. Med et snuptag kan skoene gemmes væk, så du ikke behøver at snuble over dem, når du kommer ind af døren.

Skoskabe vil fuldende indretningen

Hos ILVA stiler vi efter, at de praktiske møbler også skal være pæne. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med udseendet, når du skal bruge et funktionelt møbel i dit hjem. Vores gennemtænkte og moderne design gør skoopbevaring til en fest. Et skoskab skal helst ikke kræve alt for meget opmærksomhed. Derfor kan vores skoskabe fås i neutrale farver, der går i ét med resten af hjemmets indretning. Uanset om du er til sort, hvid eller træ, så kan du finde det her på siden eller i din lokale ILVA. CHESS er den stilsikre og moderne skoopbevaring. Dette skoskab er lavet af hvid højglanslakeret MDF og er intet mindre end perfekt til den lille entré. Designet er usammenligneligt og gennemtænkt, samtidig med at være neutralt. Entréen kan derfor indrettes og gøres personlig med moderne pynteting, der vil komplementere dette skoskab.