Kurv
Kurv

Vandglas

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Find vandglas til enhver anledning

Vandglas kan bruges til både hverdag og til særlige anledninger. Vandglas et uundværligt køkkentilbehør, og du skal gerne have nok af dem. Glassene bliver nemlig brugt hele tiden – både af dig selv, din familie og af dine gæster. Du kan bruge vandglas til alle typer af kolde og læskende drikke. Det kan blot være et glas vand, men det kan også være smagfulde drikke såsom saft, sodavand, juice eller lemonade.

Hos ILVA kan du finde vandglas i forskellige størrelser og med forskellige udtryk. Vi har både små og store vandglas, så du kan nemt vælge de helt rette drikkeglas. Derudover har vi alt lige fra minimalistiske vandglas til mere prangende og detaljerige vandglas. Vores vandglas er desuden praktiske og egner sig til hverdagsbrug, da de tåler maskinopvask. Flere af vores vandglas kan også stables, hvilket kan være fordelagtigt i et køkken med et begrænset antal skabe.

Skab et smukt bord med vandglas

Du kan med fordel skabe en smuk bordopdækning til festlige begivenheder ved at dække op med dekorative glas. Dekorative glas kan bestå af vandglas, vinglas, drinksglas og karafler, der alle matcher hinanden. Hos ILVA har vi flere serier, så du kan være sikker på at få et ensartet og æstetisk udtryk. Hvis du godt kan lide et mere sprudlende udtryk, så kan du også sagtens mikse forskellige typer af vandglas. Dette kan skabe et unikt og personligt look, som dine middagsgæster vil beundre. Du kan også med fordel tilføje vaser, fyrfadsstager, servietter eller andet boligtilbehør for at opnå en gennemført bordopdækning.

Tip: Lad dine drikkeglas stå fremme og dermed blive en del af indretningen. Du kan med fordel placere dine drikkeglas på et rullebord eller i et vitrineskab.

Tidens trends: Farvede vandglas og krystal vandglas

Farvede vandglas hitter som aldrig før. Det er blevet populært at mikse mønstre og farver i bordopdækningen. Mange farvede vandglas fås også med detaljer såsom swirl, prikker, riller, luftbobler, m.m. Dette gør glassene unikke og livlige. Flere af ILVAs vandglas er desuden mundblæste, hvilket giver en finish og et udtryk, der varierer. Vi har f.eks. et farvet drikkeglas i blå, som er mundblæst. Farvede vandglas i blå giver en festlig stemning på spisebordet.

En anden populær trend er krystal vandglas. Denne trend passer ind i de fleste hjem og indretningsstile. Glasset er nemlig klart og kan sammensættes med alle farver. Krystal vandglas er stilfulde, da de har et elegant krystalmønster. Mønsteret i krystal vandglas kan virke levende, da mønsteret syner forskelligt alt efter hvordan lyset rammer glasset.

Psst.. Får du ikke drukket nok vand i løbet af dagen? Dekorative drikkeglas kan give en bedre drikkeoplevelse, hvilket kan medvirke til at øge dit daglige vandindtag. Du kan med fordel overveje at vælge nogle dekorative samt store vandglas, hvis du gerne vil drikke mere vand i løbet af dagen.

Gå på opdagelse i ILVAs sortiment af drikkeglas

Uanset om du ønsker klassiske drikkeglas eller farvede drikkeglas, så kan du finde dem hos ILVA. Vi har et bredt udvalg online og i vores bolighuse. Priserne på vores glas er varierende, så du kan sagtens finde nogle billige vandglas. Udover billige vandglas, kan du også finde dækkeservietter, bestik og stel iblandt vores sortiment.