Kurv
Kurv
Produkter: 12
Produkter:12
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 12 af 12

Skab flotte madanretninger med ILVAs fade og skåle

Kolde og varme retter. Snacks, salat, kage og desserter. Maden smager bare bedre, når den anrettes på et stort fad eller i små serveringsskåle. Hos ILVA finder du heldigvis masser af fade og skåle i forskellige stilarter, farver og former, så du kan dække op til aftensmaden i lige præcis din stil.

Er du for eksempel på udkig efter en ny frugtskål, fordi den gamle har udtjent sin levetid? Skal morgenmaden peppes op med en farverig skål? Eller trænger dine gamle serveringsfade til at blive udskiftet? Så er der gode muligheder for at finde noget, der falder i netop din smag blandt vores udvalg. Vi har både store og små skåle, som du kan bruge til, lige hvad du har lyst til. Anvend dem som kagefad, morgenmads-, salat-, sushiskåle og meget mere.

Så gå opdagelse i vores store udvalg af forskellige fade og skåle, som er både praktiske og dekorative i køkkenet og på spisebordet. Hvis du leder efter dekorative løsninger til hjemmets andre rum, kan du også tage et kig på vores dekorationsfade.

Find skåle og serveringsfade i flere farver og stilarter

Serveringsfade og spiseskåle findes i et utal af stilarter. Tag et kig på vores sortiment. Her vil du hurtigt finde et bredt og unikt udvalg, som vil pryde dit hjem. Vi har store serveringsfade og salatskåle i mange forskellige farver og udtryk, så du kan dække et middagsbord, der afspejler din personlige stil. Vælg for eksempel elegante sorte og hvide skåle, hvis du vil lade madens flotte farver tale for sig selv. Eller skru op for farver og detaljer med prikker, striber og andre fine mønstre.

Vores fade og skåle har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Herunder er blot et lille udpluk, du kan lade dig inspirere af:

En lille skål til salt eller sukker

Vi har ofte et udvalg af små glasskåle som du kan bruge som snack- eller dessertskåle. Det kan også være fint med en lille glasskål med låg som sukkerskål, ligesom en skål med låg også kan anvendes til andre krydderier; stil for eksempel en lille træskål med salt frem som en smagfuld prik over i’et på middagsbordet.

Serveringsfade

Er du ude efter et stort eller lille fad til servering? Vi har fade i flere størrelser, så du både kan dække op til det helt store middagsselskab og gøre noget ekstra ud af familiemiddagen.

Ofte kan du finde både aflange, runde og firkantede serveringsfade i keramik, træ, stål og porcelæn. Brug dem som salatfad, til brød, små desserter, eller hvad du ellers kan finde på.

Stor salatskål

Både porcelænsskåle og skåle i keramik fungerer godt til salatanretninger. Du kan også anvende et aflangt træfad som et elegant underlag til en farverig salat. Vores store skåle fungerer godt som serveringsskåle, når der skal laves salat til mange gæster.

Skab rustik elegance med keramikfade og stentøjsskåle

Du finder især et stort udvalg af stentøjsfade og -skåle blandt vores sortiment. Vi har både store serveringsfade i keramik og små stentøjsskåle. Og det er kun dig, der sættes grænserne for, hvordan de kan anvendes.

Brug for eksempel vores små keramikskåle til morgenmad eller som nuddelskåle. Anvend et stenfad eller en salatskål i keramik, og giv hverdagens måltider en rustik elegance. Skab fine farvekontraster ved at bruge en stor keramikskål til suppe eller anvend små lerskåle til tapas. Flere af vores keramikskåle er fra samme serie, så du kan blande et skålesæt med forskellige størrelser og farver og stadig bevare et stilrent udtryk. Du kan også skabe kontrast ved at blande stentøj og porcelæn med glas- og træskåle og på den måde skabe dit eget personlige serveringsskålesæt.

Find også billige skåle blandt vores tilbud

Uanset om du er på udkig efter små skåle i keramik og stentøj, store træfade eller porcelænsskåle, så kan du også tage et kig på vores tilbud. Her har vi samlet alle vores særligt skarpe priser, så du kan købe møbler og boligtilbehør ekstra billigt. Du finder vores billige skåle og fade blandt vores tilbud til køkkenet.

Husk også, at du altid er velkommen til at kontakte os eller komme forbi et af vores bolighuse til en snak, hvis du har spørgsmål til dit køb.