Kurv
Kurv

Fade & skåle

Loading...
Loading...

Fade og skåle er dekorative på bordet

Når spisebordet ikke er i brug, kan det blive et kedeligt element i indretningen. Men omvendt er det ikke super praktisk med en masse forskellige nipsgenstande, der skal flyttes hver gang bordet tages i brug. Men med et stort fad eller en dekorativ skål kan du nemt inddrage spisebordet som en dekorativ del af din boligs indretning. Skålen kan eksempelvis fyldes med frugt, så det er let for familiens medlemmer at få den daglige dosis grønt.

Selvom fade som udgangspunkt er praktiske kan de være virkelig dekorative, og det vil skabe en elegant rød tråd i din indretning, hvis du lader fade og skåle matche resten af din indretning. Med et fad midt på bordet kan du desuden samle flere mindre pyntegenstande, lysestager og lignende, som du sætter stor pris på at have stående fremme. På den måde bliver det alligevel hurtigt at flytte alle de små ting og få dækket op til måltiderne.

Fade og skåle findes i et utal af stilarter. Tag et kig på vores sortiment. Her vil du hurtigt finde et bredt og unikt udvalg af flotte fade og skåle, som vil pryde dit hjem.

Lad dig inspirere af ILVA

ILVA sørger for at tilbyde forskellige stilarter, så du kan finde den perfekte pynt til dit hjem. Det gælder uanset, om du er til det klassiske design i tidsløse farver, eller om du lader dig inspirere af tidens tendenser og materialer. For ILVA er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit hjem. Den hjemlige og behagelige fornemmelse du får, når du træder ind af døren, skabes ikke af sig selv. Derfor har ILVA sørget for, at du med lethed kan kreere de perfekte rammer for dit hjem. Dette har vi gjort ved at tilbyde et hav af forskellige pynteting, så der er lidt for enhver smag. Du er derfor garanteret at finde de fade, der falder i din smag.

Mangler du inspiration til indretningen af dit hjem, så er der hjælp at hente. ILVA sørger nemlig for at stå klar med de mest inspirerende rammer for dig, så du har de bedste chancer for at skabe dit drømmehjem. Prøv at gå på opdagelse her på siden. Du kan følge med i tidens tendenser indenfor boligindretning i vores inspirationsunivers. Her kan du blandt andet se tendenserne New Nordic eller Small living og lade dig inspirere. Du vil med garanti forelske dig i en god håndfuld sager, der vil være perfekte i dit hjem. Ikke kun fade og skåle, men også tusindvis af andre ting, som er med til at gøre dit hus til et hjem.