Kurv
Kurv
Produkter: 9
Produkter:9
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 9 af 9

Indret soveværelset med gavlpuder

Indretningen af soveværelset er ikke gennemført, hvis detaljerne ikke er på plads. Selvom du bruger størstedelen af din tid i dette rum med lukkede øjne, skal der ikke spares på de afgørende detaljer. Det er småtingene i rummet, der gør, at du har lyst til at bruge flere af dine vågne timer herinde.

Soveværelset kan hurtigt blive det rum, hvor der kan slappes af med en god bog eller en spændende serie på din tablet. Her kan du indrette dig således, at du føler dig allermest hjemme. Det gælder uanset, om du er til mørkerøde og intime rum, eller om du er til de lyse farvers lethed. Vil du gerne gennemføre indretningen af soveværelset, samtidig med at øge rummets funktionalitet, så er en gavlpude et sikkert hit.

Gavlpuder er dekorative og praktiske

Du har muligvis ikke hørt om dette vidunder før. Måske tænker du, hvordan denne type pude er forskellig fra en almindelig pyntepude. Du vil blive langt klogere på gavlpuder, hvis du læser med her.

En gavlpude er egentlig ret gennemtænkt, hvilket også betyder, at denne smarte pude tjener et helt specifikt formål. Kigger du på en gavlpudes dimensioner, vil du opdage, at den har en længde på 90 cm. Dette betyder, at når to gavlpuder ligger langs sengegærdet, passer de perfekt til bredden af sengen. Disse store og brede puder er nemlig skabt til at pryde sengen samtidig med at være aldeles praktiske. På grund af størrelsen og fastheden af en gavlpude kan du bruge denne pude til at gøre sengegærdet ekstra behageligt. Aldrig har det været blødere at sidde med en god bog inden sengetid.

Almindelige hovedpuder eller pyntepuder er ikke store nok til at give en behagelig komfort. Nok er de flotte, men som ryglæn er de ikke tilstrækkelige, med mindre du har anskaffet dig et lille bjerg af pyntepuder. Derfor har ILVA valgt at gøre det lettere for dig. Med en gavlpude kan du hurtigt og enkelt skabe en god komfort, når du vil lave andet end at ligge ned i sengen. Sudoku, krimiromaner eller din yndlingsserie kan nemt finde sted i soveværelset, især når nu du er blevet introduceret for gavlpuder. Nu kan du bedre sidde oprejst i din seng – helt uden at have en elevationsseng.

Køb din gavlpude hos ILVA

Gavlpuder tilfører også en luksuriøs stemning til soveværelset. Disse store puder drager paralleller til et luksushotel, hvor sengene er dekorativt pyntet med alverdens puder og sengetæpper. Nu kan du også skabe denne fornemmelse hjemme hos dig. Lad dig inspirere af ILVAs sortiment. Vi har nemlig sørget for at kunne tilbyde dig alverdens lækre sager – ikke kun til soveværelset, men også husets resterende rum. Tag et kig forbi sengetæpper, pyntepuder eller sengeborde. Her vil du med garanti finde de fine sager, der vil passe perfekt til den nye gavlpude.