Kurv
Kurv

SOLCELLELAMPER

Solcellelamper tilbyder hyggelig udendørs belysning ved at opsamle solens energi. De er særdeles ideelle til sommeraftener og praktiske året rundt, især om vinteren. Og så er de miljøvenlige og lette at montere uden behov for strøm eller ledninger, hvilket gør dem sikre og nemme at flytte efter behov.

Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:
Viser 13 af 13

 

Hyggelig udendørs belysning med solcellelamper

De fleste danskere glæder sig til at tilbringe sommeren udendørs og længes måske endda særligt meget efter de lange lyse sommeraftner, der bliver brugt til grillfester og hyggeligt udendørs samvær med familien, venner eller naboer. Når aften bliver til nat, og festen endnu er i fuld gang, er det rart med en smule lys udendørs, så I kan se hinanden. Til det formål er solcellelamperne helt geniale. De opsamler i løbet af dagen energi fra solens stråler, og når det begynder at blive mørkt kan du udnytte den energi til at skabe hyggebelysning rundt om terrassen eller i haven.

Det kan også være rart med en række med solcellelamper i indkørslen, så det er nemt at orientere sig, når man kommer hjem efter mørkets frembrud. 

3 gode grunde til at vælge en solcellelampe

  1. Det er skønt med lys i haven eller i indkørslen året rundt. Mange tænker sikkert på solcellelamper som noget der hører til ved terrassen, hvor de giver hyggebelysning på den dejlige sommernætter med grillfester. Men solcellelamperne er rigtig anvendelige året rundt - måske endda særligt i vinterhalvåret hvor det bliver tidligt mørkt kan det være rigtig rart med lys i indkørslen eller i haven, når du kommer hjem fra arbejde eller hvis du skal ud med skraldeposen. 

  2. En solcellelampe er en energivenlig måde at få hyggelig udendørs belysning. Det er solens stråler, der få lampen til at lyse, og du skal derfor hverken benytte strøm eller olie for at få lys på terrassen eller hvor du har placeret dine solcellelamper. 

  3. Solcellelamperne er super nemme at montere. Og mange af dem er også lette at flytte rundt på, hvis du skulle få behov for det. I modsætning til elektriske lamper skal du hverken rode med udendørs stik eller forlængerledninger, og der er dermed ingen risiko forbundet med at bruge solcellelamperne.

Vælg mellem forskellige typer af solcellelamper

Danskerne elsker at pynte op med udendørs lyskæder i december, hvor dagene bliver kortere og kortere. Men ofte bliver lysene pillet ned igen i januar, og så er haven pludselig meget mørk og kan måske endda virke lidt uhyggelig. Her kommer solcellelamperne virkelig til deres ret, for de kan stå ude året rundt uden at ligne julepynt. 

Solcellelamper findes i mange forskellige afskygninger. Du finder alt fra solar-lyskæder til solarlanterner og solarfakler, der alle kan lyse ved hjælp af solceller. Dermed er der rig mulighed for, at du kan finde en solcellelampe, der falder i din smag og kan give udendørs belysning lige, hvor du ønsker det.