Kurv
Kurv

ILVA sommerdrømme

Sommeren nærmer sig, og vi kan snart se frem til at tilbringe de lange sommerdage udendørs i haven og på terrassen. Det betyder også, at uderummet skal klargøres og forvandles til en hyggelig oase, der giver plads til samvær, afslapning og gode sommerstunder i solen.

Hos ILVA kan du gøre dine sommerdrømme til virkelighed og indrette dit uderum, lige som du ønsker. Gå på opdagelse blandt det brede udvalg af havemøbler og find inspiration til sæsonens største indretningstendenser i haven på denne side.

Inspiration

TIL DIT UDERUM

Havekatalog 2023


I 2023 er vi inspireret af den rå, nordiske natur i indretningen af uderummet. Kollektionen består af havemøbler i naturmaterialer, som træ i dets mest naturlige form, med knaster og årer, og en neutral, afdæmpet farveskala med sarte kontraster i offwhite, taupe, beige og grå. Det rå og naturlige komplementeres af håndlavede, veludførte detaljer og rene linjer for at skabe en afdæmpet enkelthed i indretningen af dit uderum.

Oplev hele kollektionen af havemøbler til sommeren 2023 i kataloget her.


Se havekataloget

Indret haven

MED BORDE OG STOLE

Spar op til 50%
på haven


Vil du indrette haven, terrassen eller altanen med havemøbler til  skarpe priser?
Så gå på opdagelse blandt alle de aktuelle tilbud på møbler, indretning og alt derimellem til dit uderum.


Alle tilbud på havemøbler

Katalog: Sommerhygge i haven


I det nye katalog Sommerhygge i haven, får du inspiration til at indrette uderummet til en hyggelig sommer med havetilbehør og god stemning.

Indret altanen

MED ALTANVENLIGE MØBLER

Vale havebord

Fremstillet i FSC®-certificeret og kontrolleret teaktræ, som er holdbart og kræver minimal vedligeholdelse. At materialet går igen i både bordplade og ben, giver havebordet et helt enkelt og naturligt udtryk, der vil klæde alle slags havestole, du vælger at matche det med.

Indret haven

MED TILBEHØR

Dalby loungesæt


En moderne fortolkning af klassiske havemøbler i massivt FSC®-certificeret og kontrolleret eukalyptustræ. Sædet i grå textilene giver et moderne modspil til træet, og det er også en af detaljerne, som gør disse loungemøbler ekstra dekorative, når de står fremme, både med og uden hynder. Og du kan roligt lade Dalby stå fremme på terrassen.

Se loungesæt

Forlæng dine havemøblers levetid
Plejeguide

Se vores havemøbeludstilling i et ILVA bolighus nær dig
Find bolighuse og åbningstider