Kurv
Kurv

ILVA sommerdrømme

Hos ILVA kan du gøre dine sommerdrømme til virkelighed og indrette dit uderum, lige som du ønsker. Gå på opdagelse blandt det brede udvalg af havemøbler og find inspiration til sæsonens største indretningstendenser i haven på denne side.

Vis min havestil

Har du svært ved at beslutte hvilke havemøbler, du bedst kan lide, eller hvilken stil, du skal indrette med, for at skabe en rød tråd på altanen eller terrassen?

Tag denne hurtige test og lad os hjælpe dig med at finde din havestil - og dine favoritter til haven anno 2024.

Inspiration TIL DIT UDERUM

Design uden navn - 2024-06-29T225746.911.jpg

Unikke designs til haven

Sommerens sortiment af produkter til haven ruller derudaf, og igen i år er der en masse designs i forskellige kategorier, der skiller sig ud på den ene eller den anden måde. Du har måske allerede bidt mærke i nogle af dem?
Se mere

Design uden navn - 2024-06-29T230257.688.jpg

Udeliv med god samvittighed: FSC-havemøbler

Ved at vælge produkter, der er certificeret af FSC®, bidrager du som forbruger direkte til at bevare skovene og sikre velfærden for både mennesker og dyr i disse områder. 
Se mere

Design uden navn - 2024-06-29T230622.999.jpg

Opgradér dit uderum: Must haves til en hyggelig have

Vil du gerne vide mere om, hvordan du skaber mere hygge i haven eller på terrassen? Hos ILVA kribler det i fingrene for at få lov at vise de mange muligheder, der er, for vi elsker simpelthen alt, hvad der hedder sommer, godt vejr og hygge.
Se mere

Populære tilbud til haven

Indret haven med Langkawi

Forestil dig en have, hvor stil og styrke går hånd i hånd. Langkawi serien er skabt til netop dette, hvor hver del af selve stellet er fremstillet af holdbart FSC®-certificeret eukalyptustræ og designet til at tåle det danske, omskiftelige vejr. Under hynderne træder det elegante, rå stel frem, der viser håndværksmæssig kvalitet og æstetisk skønhed. På den måde står din havemøbler skarpt selv, når hynderne tager en pause.

Få en god pris på dine havemøbler

UDSALG

SPAR 25-50% PÅ ALLE* HAVEMØBLER

Trænger terrassen, altanen, udestuen eller sommerhuset til at blive piftet op til sommerens lange og lyse dage, så er vores sortiment til haven det perfekte valg. ILVA holder udsalg, og du kan spare 25-50% på alle havemøbler.

Gælder ikke Fast lav pris

sommerens nyheder

HAVEKATALOG 2024

ILVA byder foråret og sommeren velkommen med en forfriskende kollektion, der trækker inspiration fra det dejlige Middelhav. Her, hvor klimaet indbyder til en sømløs overgang mellem inde og ude, og hvor den milde brise opfordrer til udendørs aktiviteter, har vi forenet den sydlandske stemning med vores skandinaviske arv. Vores udendørs univers omfavner lyse, rolige jordtoner og bløde former, der giver en behagelig og nordisk atmosfære.

Havemøblerne er skabt med fokus på både kvalitet og funktionalitet. Vi har altid prioriteret træmaterialer, og vores engagement afspejles i vores valg af FSC®-certificerede produkter. Med FSC-certificeringen (FSC N001748) sikrer vi, at vores træ stammer fra ansvarligt drevne skove, og vi stræber efter, at alle vores trævarer er certificerede inden udgangen af 2024. Dette er vores bidrag til bevarelse af naturen og sikrer, at du kan nyde dine havemøbler med god samvittighed. 

Oplev hele kollektionen af havemøbler til sommeren 2024 i kataloget.

Indret haven MED BORDE OG STOLE

HAVETILBEHØR 2024

Skab en indbydende atmosfære i dit uderum

Havetilbehøret er prikken over i’et, der skaber hygge og liv i haven og fuldender det visuelle udtryk. Netop kombinationen af blomster, planter, hynder og brugskunst gør haven indbydende og spændende at opholde sig i.

ILVA tilbyder et bredt udvalg af holdbart havetilbehør og brugskunst til terrassen, altanen og haven. Alle designet med nordisk inspiration og fremstillet af materialer, der tåler det danske vejr.

Mere inspiration

Design uden navn - 2024-06-30T204349.685.jpg

Populære havemøbelserier

Fra afslappende loungesæt og solsenge til elegante spiseområder. Vores sortiment er designet til at opfylde dine drømme om det perfekte udendørs rum. 
Se mere

Design uden navn - 2024-06-30T204842.932.jpg

Fast lav pris til havemøbler

Med havemøbler til Fast lav pris er du sikret havemøbler i høj kvalitet, stilrent design - og til en fast, lav pris hele året rundt. 
Se mere

Design uden navn - 2024-06-30T205150.895.jpg

Pleje af havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du skal pleje dine havemøbler? Vores plejeguide til havemøbler er her for at hjælpe. Her finder du alt, du skal vide for at beskytte, pleje og forlænge livet på dine havemøbler.
Se mere

FRA SOFA TIL SOLSENG

ULTIMATIV AFSLAPNING

Solens første stråler bryder igennem, og du planlægger at gøre klar udendørs for at få mest muligt ud af dagen. Pludselig opdager du, at dine havemøbler er blevet slidte eller endda skadet af det omskiftelige vejr. Det er ikke meningen, at du skal skifte havemøbler hver eneste sæson. Læs her, hvordan du kan forlænge deres levetid med holdbart design.

Indret altanen

Småt, men godt: cafésæt

I år er der virkelig fokus på cafémøbler og de mindre hyggespots. Vi har alle siddet på en hyggelig café med de karakteristiske mindre borde med kun plads til et par stole, hvilket skaber en helt unik stemning. Her er der virkelig lagt op til intimitet og nærvær, og du kan nu skabe samme stemning derhjemme. Caféborde med deres charmerende størrelse og alsidighed tilbyder muligheden for at skabe intime kroge, hvor vi kan nyde en kop kaffe, læse en god bog eller have meningsfulde samtaler med venner og familie.
Caféborde er ikke for store, ikke for små, men lige til at skabe et lille hjørne, hvor man kan nyde en kop kaffe eller sludre med vennerne og skabe personlige tilflugtssteder, hvor vi kan slappe af og finde ro i en travl hverdag.

Så dyk ned i verdenen af cafésæt, og skab din egen lille oase derhjemme, hvor du kan koble af og nyde livets enkle glæder.

Fokus på materialer

Design uden navn - 2024-06-30T205652.765.jpg

Havemøbler i træ

Træhavemøbler bringer en tidløs og naturlig elegance til enhver udendørs oase. Vores kategori af træhavemøbler præsenterer et udvalg af smukt håndværk og holdbare materialer, der er designet til at skabe en indbydende og afslappende atmosfære i din have, altan eller terrasse.
Se mere

Design uden navn - 2024-06-30T205845.302.jpg

Quick Dry Foam - Skabt til at stå ude

Korius er en loungesofa til dig, der vil genskabe den hyggelige indendørsstemning på terrassen. Loungesofaen er modstandsdygtigt over for slid, snavs og misfarvning fra solen.
Se KORIUS loungeserie

Design uden navn - 2024-06-30T210644.909.jpg

Duraboard ® - Styrke og skønhed i ét

Horizon-loungesættet kan sammensættes efter dine behov. Horizon-modulsofaen kan sammensættes, så der er plads til hele familien. Med den store serie passer Horizon ind i ethvert uderum, hvor alle behov kan opfyldes.
Se mere

glem ikke tilbehøret