Kurv
Kurv

ILVA sommerdrømme

Sommeren nærmer sig, og vi kan snart se frem til at tilbringe de lange sommerdage udendørs i haven og på terrassen. Det betyder også, at uderummet skal klargøres og forvandles til en hyggelig oase, der giver plads til samvær, afslapning og gode sommerstunder i solen.

Hos ILVA kan du gøre dine sommerdrømme til virkelighed og indrette dit uderum, lige som du ønsker. Gå på opdagelse blandt det brede udvalg af havemøbler og find inspiration til sæsonens største indretningstendenser i haven på denne side.

Inspiration TIL DIT UDERUM

Loungehavemøbler

Luksus under åben himmel

Inde og udelivet fortsætter med at smelte sammen, og vi vil ikke som forbrugere gå på kompromis med, hverken udtrykket eller komforten på uderummet og drømmen om de lange lyse sommeraftner i sofaen lever i bedste velgående.

Her går praktik, kvalitet og design hånd i hånd.

 

nyhederne til haven er landet

Spar 25-40%

Trænger terrassen, altanen, udestuen eller sommerhuset til at blive piftet op til sommerens lange og lyse dage, så er vores havemøbler det perfekte valg. Vi har et bredt udvalg af møbler til haven. I denne uge kan du spare 25-40% på alle vores havemøbler.

*Gælder ikke Fast lav pris og i forvejen nedsatte varer.

 

Mere inspiration

HAVEKATALOG 2024

ILVA byder foråret og sommeren velkommen med en forfriskende kollektion, der trækker inspiration fra det dejlige Middelhav. Her, hvor klimaet indbyder til en sømløs overgang mellem inde og ude, og hvor den milde brise opfordrer til udendørs aktiviteter, har vi forenet den sydlandske stemning med vores skandinaviske arv. Vores udendørs univers omfavner lyse, rolige jordtoner og bløde former, der giver en behagelig og nordisk atmosfære.

Havemøblerne er skabt med fokus på både kvalitet og funktionalitet. Vi har altid prioriteret træmaterialer, og vores engagement i bæredygtighed afspejles i vores valg af FSC®-certificerede produkter. Med FSC-certificeringen (FSC N001748) sikrer vi, at vores træ stammer fra ansvarlige og bæredygtige kilder, og vi stræber efter, at alle vores trævarer er certificerede inden udgangen af 2024. Dette er vores bidrag til bevarelse af naturen og sikrer, at du kan nyde dine havemøbler med god samvittighed. Så lad ILVA være dit valg, når du vil skabe et udendørs rum, der både hylder naturen og dansk design.

Oplev hele kollektionen af havemøbler til sommeren 2024 i kataloget.

Indret haven MED BORDE OG STOLE

Indret altanen

Småt, men godt: cafésæt

I år er der virkelig fokus på cafémøbler og de mindre hyggespots. Vi har alle siddet på en hyggelig café med de karakteristiske mindre borde med kun plads til et par stole, hvilket skaber en helt unik stemning. Her er der virkelig lagt op til intimitet og nærvær, og du kan nu skabe samme stemning derhjemme. Caféborde med deres charmerende størrelse og alsidighed tilbyder muligheden for at skabe intime kroge, hvor vi kan nyde en kop kaffe, læse en god bog eller have meningsfulde samtaler med venner og familie.
Caféborde er ikke for store, ikke for små, men lige til at skabe et lille hjørne, hvor man kan nyde en kop kaffe eller sludre med vennerne og skabe personlige tilflugtssteder, hvor vi kan slappe af og finde ro i en travl hverdag.

Så dyk ned i verdenen af cafésæt, og skab din egen lille oase derhjemme, hvor du kan koble af og nyde livets enkle glæder.

Fokus på materialer

glem ikke tilbehøret

Vind gavekort

Vi holder fødselsdag, og vi vil gerne fejre det med jer.

Derfor har du hver uge til fødselsdagen chancen for at vinde et gavekort på 2.000.- til lige det, du ønsker dig fra ILVA. Vi trækker en ny vinder hver uge.