Kurv
Kurv

Lampeskærme

Produkter: 18
Produkter:18
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 18 af 18

Pift dit hjem op med en ny lampeskærm

Trænger dit hjem til at blive frisket lidt op, men er økonomien ikke til de store udskiftninger i boligindretningen, så kan noget så enkelt som flotte nye skærme til dine lamper være nok til at skabe en stemning af fornyelse i rummet. Du behøver dermed ikke skifte hele lampen, men blot pifte den gamle lampe op med en smuk, ny lampeskærm.

Hos ILVA har vi et stort udvalg af forskellige lampeskærme i mange størrelser, farver og stile. Er du mest til den nordiske enkelthed i hvide og grålige farver, eller må dine lampeskærme gerne være små farvestrålende pletter i rummet, så har vi netop den skærm, der vil falde i din smag og passe ind i dit hjem. Udover at passe ind i din boligindretning, skal dine nye lampeskærme selvfølgelig også være med til at give det lysskær, du ønsker i de pågældende rum. Derfor findes vores skærme i mange forskellige materialer, så du kan finde den skærm, der passer til dit behov uden at være nødt til at gå på kompromis med designet.

Lampeskærme i nordisk enkelthed kombineret med funktionalitet

Uanset om det er den lille lampe på sengebordet i soveværelset eller den store gulvlampe i stuen, der trænger til en ny skærm, så har ILVA et bredt udvalg i farver, størrelser og designs. Vi har taget udgangspunkt i den nordiske boligindretning, hvor enkelhed og funktionalitet går hånd i hånd.

Alle vores lampeskærme er lavet i kvalitetsmaterialer, og de tåler derfor at være en del af din hverdag. De bleges ikke af aftørring eller solens stråler, og kan derfor skabe glæde og hygge i dit hjem i mange år. Har du lyst til at udskifte mere end blot skærmen, så tag et kig på vores store udvalg af bordlamper eller loftslamper. Alle vores lamper og skærme er selvfølgelig dækket af ILVA's prisgaranti, der garanterer dig markedets bedste pris i forhold til kvaliteten.