Kurv
Kurv

FLEXA


FLEXA tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmøbler, interiør og legetøj til børneværelset. Shop senge, opbevaring og legemøbler fra kollektionerne Classic, White, og Nor. Alt fra FLEXA er fremstillet af langtidsholdbare, certificerede materialer i et innovativt design med henblik på at vokse sammen med dit barn.

Oplev serierne fra FLEXA:

Produkter: 65
Produkter:65
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 65

    
    
Oplev serierne fra FLEXA

     
     

FLEXA – en vigtig del af opvæksten

Børneværelset er en vigtig del af barnets opvækst. Det er her, hvor fantasien bliver sluppet løs. Sengen bliver til en ridderborg, og skrivebordet bliver til et dukkelandskab. Det er her, hvor personligheden udtrykkes og kreativiteten får frit spil. Børneværelset bliver hurtigt rodet, men skal samtidig være hurtig at rydde op igen. Alt i alt skal børneværelset kunne en helt masse ting. Vigtigst af alt – det er her, hvor leg, læring og fantasi skal gå op i en højere enhed. FLEXA er ikke bare en solid serie af børnemøbler; FLEXA er en del af legen. Mulighederne er uendelige, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Funktionaliteten og kvaliteten er du sikret, så med FLEXA skal du bare koncentrere dig om at skabe de bedste og mest livlige rammer for dit barn. Prinsesser og pirater kan hurtigt indtage børneværelset, når FLEXA får lov til at slå sig løs i dit hjem.

FLEXA er en del af legen

FLEXA er børneværelsets bedste ven. Ikke nok med, at FLEXA vil stå ved din side igennem mange år, så er FLEXA også en sand favorit blandt børnene. Det betyder, at disse kvalitetsmøbler både er et hit blandt ungerne, men så sandelig også blandt forældrene. Mange af FLEXAs møbler er enten hvidpigmenteret eller er i klar lak. Netop fordi møblernes kvalitet er i en klasse for sig, og farverne er neutrale, så kan møblerne genbruges til det næste barn i rækken. Hvis du føler for at skabe fest og glade dage på børneværelset, så er FLEXA PLAY det oplagte valg. Denne farverige underlinje vil få smilets frem på alles læber. Møbler i enten gul, grøn eller lyserød i sarte nuancer vil passe perfekt ind på børneværelset. Disse møbler skaber en livlig og kreativ stemning på værelset, som med garanti byder op til leg.

Forvandl børneværelset til en ridderborg

Tankerne bag FLEXA er egentlig ret simple: langtidsholdbare møbler i et solidt og enkelt design, der bidrager til børnenes leg. Sidstnævnte kommer specielt til udtryk i tilbehøret med et utal af forskellige temaer. Så uanset om dit barn er til prinsesser, riddere, pirater eller til jungledyr, så kan du finde det tilbehør, dit barn vil elske. Find tryllestaven frem og forvandl børneværelset til et fortryllende rum. Meget skal der ikke til; køjesengen kan pyntes op med et legeforhæng i tekstil, der både er vaskbart og stimulerer barnets udvikling. Det er nemt at se, at FLEXA har tænkt på det hele. FLEXAs mange linjer og muligheder gør, at du kan indrette et komplet børneværelse uden at skulle i en håndfuld forskellige butikker. Hos ILVA har vi godt styr på, hvad børn og voksne hver især ønsker. Derfor er ILVA i selskab med FLEXA et naturligt valg, når børneværelset skal indrettes. Vi har tusindvis af sjove ideer til, hvordan værelset kan se ud. Når nu FLEXA har uendelige muligheder, så er der ingen grund til at holde sig tilbage. Du vil takke dig selv for at stifte bekendtskab med FLEXA: når børneværelset er alt det, dit barn drømmer om, vil det komme til at rode mindre i resten af huset.