Kurv
Kurv

Dækkeservietter

Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Dækkeservietter er som sendt fra himlen

Dit fine egetræsbord kan ikke tåle så meget. Nok er det pænt, når bordet ikke bliver brugt, men når de små fedtede fingre går i krig med kødsovsen, er det en helt anden historie. Har man et træbord er kafferinge og kødsovspletter et mareridt. Pletter på et træbord er umulige at få af og får hurtigt bordet til at se slidt ud. Der er to ting, du kan gøre for at undgå de grimme pletter på bordet: du kan enten bruge meget langsomme og kontrollerede bevægelser, så du undgår at spilde, eller du kan købe dækkeservietter til hele familien. Hvis du spørger ILVA, så vil vi tage valgmulighed nummer to.

Dækkeservietter er som sendt fra himlen. De redder dig, når den yngste er gået i krig med frikadellerne. På samme måde kan de redde dig, når familiens klodsede tante har fået et glas rødvin for meget. I bund og grund er dækkeservietter lige det, du står og mangler, uanset hvad hverdagen byder sig. Aldrig mere skal du bekymre dig om grimme sovsepletter på dit nyindkøbte spisebord, som meget gerne skal kunne holde i mange år. Det tager nemlig sin tid at finde det helt rigtige spisebord, der passer til din stil og dit behov. Ofte kan det også være en dyr affære, når der står ”spisebord” på ønskelisten. Spiseborde er ikke noget, du køber hver dag, så det gælder om at holde bordet pænt, så længe som overhovedet muligt. Her er dækkeservietter et oplagt valg - hvis der er noget, som dækkeservietter kan, så er det at holde bordet pænt og rent.

Funktionalitet og design går hånd i hånd

Dækkeservietter er ikke kun aldeles praktiske, de er også dekorative – det har ILVA i hvert fald sørget for. Her på siden har vi et bredt udvalg af dækkeservietter. Fordi vi mener, at funktionalitet og design skal gå hånd i hånd, har vi valgt at tilbyde alverdens flotte dækkeservietter, der gør din hverdag nemmere. Dækkeservietter kan nemlig være prikken over i’et i din indretning - den sidste detalje der gør, at du får lyst til at bruge flere timer ude i køkkenet.

Hold dig ikke tilbage, når der skal vælges dækkeservietter. Der er ingen grund til at holde sig til en neutral og tidløs farve. Dækkeservietter koster ikke en bondegård, derfor kan du nemt tillade dig at skifte dækkeservietterne ud, når tidens farver skifter. Lige i øjeblikket er pastelfarver et hit, specielt den støvede rosa er vendt tilbage. Måske vil mange mene, at rosa er en pigefarve. Dette er meget muligt, men når du først ser dit hjem med lyserøde detaljer, så kunne du ikke forestille dig et liv uden – og det gælder for alle køn. Hvis du ikke er overbevist med lyserøde dækkeservietter, så har ILVA heldigvis en masse andre farver. Limegrøn, grå, sort, hvid eller mønstret. Dette er bare et lille udpluk af de mange dækkeservietter, som du kan finde her på siden. Er du lidt legesyg og har lyst til at være kreativ i din indretning, så er BUTTON dækkeservietterne lige noget for dig. Disse søde dækkeservietter er lavet af filt og har fire huller i midten, hvilket får dem til at ligne en knap. Disse dækkeservietter vil med garanti skabe en personlig og original stemning i din spisestue.