Kurv
Kurv
Produkter: 14
Produkter:14
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 14 af 14

Lagner forlænger madrassens levetid

Sengen er et uhyre vigtigt køb. Den forkerte madras kan hurtigt ødelægge en helt dag. En øm nakke eller en dårlig ryg bliver kun forværret, hvis madrassen ikke er skabt til din krop. Derfor tager det både tid og penge, for at finde den helt rigtige madras. Hvis du lige bruger lidt ekstra tid på at finde den madras, der får kroppen til at slappe af, så har du med garanti en ven for livet.

Når først soveværelset er indrettet med en god seng, lækre lagner og en helt masse pyntesager, så vil du med sikkerhed ikke have lyst til at forlade rummet igen. Fredagshyggen på sofaen vil blive skiftet ud med tv-serier i sengen. Du vil nemlig hurtigt blive afhængig af den behagelige fornemmelse af at ligge i din seng. Aldrig mere vil du gå på kompromis med komforten – og store dele af den komfort kommer fra lagnet.

Nu tænker du måske, hvordan kan et tyndt stykke stof udrette mirakler? Selvom madrassen i sig selv er dejlig blød og behagelig, så er et lagen en rigtig god ide. Lagner kender du sikkert til. Det enorme stykke stof, der fylder i vasketøjskurven og er umulig at lægge sammen. Selvom lagner ganske vidst kan være lidt besværlige til tider, så er der en mening med galskaben. Lagnet tager alle pletterne og derved skåner din fine madras. Madrassen kommer derfor til at holde sig pæn i længere tid, fordi dit lagen klarer ærterne.

Der er ingen vej tilbage

Du er med garanti allerede solgt på lagner. Hvad er der ikke at elske? De praktiske fordele taler for sig selv. Men udover, at lagner er soveværelsets helt, så er de også hamrende flotte og bløde. Hvidt bomuldssatin føles vidunderligt på huden. Så vidunderligt, at du hurtigt kan få lyst til at kramme sengen hele dagen, hvis muligheden byder sig. Hvide lagner er tidsløse, elegante og neutrale. Sengen kan derefter piftes op med alverdens farverigt sengetøj eller et mønstret sengetæppe.