Kurv
Kurv
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

En praktisk vasketøjskurv

En vasketøjskurv, eller en såkaldt snavsetøjskurv, er en uundværlig genstand i hjemmet. Med en vasketøjskurv undgår du, at det flyder med snavset tøj i hjørner, på stole og på gulvet. Vasketøjskurven gør det nemt at danne et overblik over mængden af tøjvask. Du kan med fordel vælge at have flere vasketøjskurve i hjemmet. Hvis du bor alene, så kan en enkelt vaskekurv muligvis være tilstrækkeligt, men så snart I bor to eller flere, så er det ofte nødvendigt med minimum to vasketøjskurve. Er man en familie med både voksne og børn, så kan det endda være nødvendigt med både flere samt forholdsvis store vasketøjskurve. Børn leger og spilder nemlig ofte på tøjet i løbet af en dag, hvorfor der hurtigt opstår en kæmpe bunke af beskidt tøj.

Hvis du har flere vasketøjskurve i hjemmet, så kan du med fordel enten samle dem som en klynge eller fordele dem ud i flere rum. Det er oplagt at have vaskekurve og vasketøjsposer stående på badeværelset, soveværelset og børneværelset. Det er ofte i disse rum, at der bliver klædt om. For at undgå at tøjet bliver smidt på gulvet, så er det en god idé at have vasketøjskurve stående, der hvor du klæder om.

Tip: Udover at bruge en vasketøjskurv til beskidt tøj, så kan du også bruge en vasketøjskurv eller vasketøjspose til andre formål. En lille vasketøjskurv kan f.eks. bruges på børneværelset til opbevaring af legetøj. En vasketøjskurv med låg kan også bruges i entréen til småting såsom vanter, huer og halstørklæder.

Gode råd til at optimere tøjvasken

Det kan virke som en sur pligt at skulle vaske tøj, men med et par gode tiltag kan du optimere din tøjvask. Ved f.eks. at farveinddele tøjet på forhånd kan det virke mere overskueligt at skulle vaske tøj. Dette kan nemt gøres ved at tilkøbe et par ekstra vasketøjskurve eller gå efter en dobbelt vasketøjskurv, der har flere end ét rum. Du vil helt sikkert sætte pris på at have opdelt vasketøjskurvene i kulørt- og hvidvask, når du står foran vaskemaskinen. Du kan også sortere dit tøj efter vaskegrader. Ved at udføre disse tiltag vil du kunne optimere tøjvasken og spare tid.

Du kan med fordel vælge en vasketøjskurv med hjul, da disse vasketøjskurve nemt kan transporteres rundt. Med en vasketøjskurv med hjul kan du køre vasketøjet direkte hen til vaskemaskinen. En anden nem måde at transportere sit vasketøj på, er ved at have en vasketøjspose fremfor en vaskekurv. En vasketøjspose har håndtag, som gør det nemt at løfte rundt på vasketøjet. Derudover er vasketøjskurve i stof ofte en fleksibel form for vasketøjspose. En vaskekurv i stof er også nemmere at svinge rundt om armen eller over skulderen end f.eks. en vasketøjskurv i flet, træ eller plast er. Dette er især praktisk, hvis du bor i en etageejendom og skal ned i kælderen for at vaske.

Find en vasketøjskurv der matcher din indretning

En vasketøjskurv behøver ikke nødvendigvis udelukkende have en praktisk funktion. Hos ILVA finder du nemlig vasketøjskurve, som sagtens kan have både et praktisk og en dekorativt formål. Med ILVAs vasketøjskurve behøver du ikke længere gemme dine vasketøjskurve væk bag døre og skabe. Vores sortiment byder blandt andet på vasketøjskurve med låg, så dit beskidte tøj ikke behøver ligge til skue for gæsterne. Derudover har vi vasketøjskurve i mange klassiske og afdæmpede farver, som passer ind i de fleste hjem. Du kan altså få både praktik og æstetik med ILVAs vasketøjskurve. Herunder kan du danne dig et overblik over de forskellige materialevalg inden for vasketøjskurve.

  • Vasketøjskurv i flet: En flettet vasketøjskurv giver en varm stemning og et rustikt look. Hos ILVA kan du finde vasketøjskurve i flet med låg.
  • Vasketøjskurv i træ: Med en vasketøjskurv i træ får du et naturligt udtryk, og materialet er forholdsvist slidstærkt.
  • Vasketøjskurv i plast: En plastik vasketøjskurv giver et afdæmpet udtryk. Derudover er en plast vasketøjskurv yderst praktisk. Materialet er nemlig velegnet til fugtige omgivelser såsom badeværelset og entréen. Plastik er desuden ekstremt slidstærkt.

Udover at have vasketøjskurve i forskellige materialer, så kan du også sagtens finde enten en stor eller en lille vasketøjskurv hos ILVA. Uanset hvilken vasketøjskurv du søger, så anbefaler vi dig at kigge her på vores hjemmeside eller i vores bolighuse for at se vores spændende udvalg. Du vil helt sikkert godt kunne finde en vasketøjskurv, der matcher din indretning.