Kurv
Kurv

Møbler til børn og unge

Produkter: 103
Produkter:103
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 103

Børnemøbler, der inspirerer til fest og farver

Vi indretter børneværelset, så det ser pænt og ordentligt ud. Rummet skal være indbydende, så barnet har lyst til at bruge flere timer derinde. Møblerne er nøje udvalgt til at kunne skabe en hyggelig og kreativ stemning, så det skaber de allerbedste rammer for leg og læring. Masser af farver, legetøj og hyggeting skal gå op i en højere enhed med opbevaring og funktionalitet.

Indretningen af børneværelset kan hurtigt blive en heftig affære. Børnemøbler er ikke noget, man bare lige køber. Familien kan deles i to lejre, når der skal indrettes børneværelser: der er forældrene i den ene og børnene i den anden. Der er derfor mange modstridende meninger, som gerne skal mødes på midten. Forældrene vil typisk have funktionalitet og langtidsholdbar kvalitet. Børnene, derimod, kunne ikke være mere ligeglade med dette. De går bare op i, om tingene er sjove at lege med – og sandheden er, at børnemøbler skal kunne tåle nogle tæsk.

Børnemøbler for både de små og de store

ILVA har valgt at stå lige i midten mellem de to lejre. Vi imødekommer forældrenes ønsker om god kvalitet og praktisk design, samtidig med at være i børnehøjde. Vi har gjort børnemøbler til en leg. En køjeseng er ikke bare en køjeseng – det er en del af legen. Til vores børnemøbler har vi alverdens spændende pynt og tilbehør, som kan pifte børneværelset op. Du kan derfor nemt lave sengen om til en ridderborg og derfor sikre dig, at din dreng allerhelst vil lege på værelset. Hvis det er pink og prinsesser, der er favoritten derhjemme, så kan vi også klare det. Specielt vores populære linje FLEXA storhitter på børneværelset. Møblerne er slidstærke og robuste, så de kan holde til lidt af hvert. Det smarte ved FLEXA, specielt underlinjen FLEXA WHITE, er, at møblerne er i en neutral hvid farve. Fordi kvaliteten er i top, så kan møblerne genbruges til det næste barn i rækken, uanset køn. De hvide børnemøbler kan derfor passe både ind på drengeværelset og på pigeværelset. Det eneste, du skal skifte ud, er farverne på væggene og legetøjet i skufferne – men det er vi sikre på, at det skal dit barn nok sørge for.

De sidste detaljer til rummets børnemøbler

Her på siden har vi de sidste detaljer til børneværelset – de små detaljer, som man ofte glemmer i forbifarten. Vi har sengeheste og skuffer til sengene – altså de praktiske detaljer til det legende rum. En rutsjebane fra øverste etage af køjesengen er en af de vigtigste detaljer, hvis du spørger dit barn. Hvem vil ikke gerne kunne rutsje ned fra sengen? Det er absolut en af de bedste måder at starte dagen på. FLEXA PLAY tilføjer lidt ekstra farve i møblementet. Med børnemøbler i gul, grøn eller lyserød kan du hurtigt og enkelt skabe en farverig og fantasifuld stemning på børneværelset. Her behøver du ikke spare på farverne. Gå amok i alle regnbuens farver og skab en livlig atmosfære således, at hele nabolagets børneflok vil storme ind på dit barns værelse.