Kurv
Kurv
Produkter: 56
Produkter:56
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 56

Spisebordsstole i læder: En tidløs klassiker

Boligtrends er foranderlige og skifter i årenes løb, men der er alligevel nogle ting, der er kommet for at blive. Spisebordsstole i læder er én af dem. Læder synes at være et tidløst materiale, der går på tværs af generationer. Det finder for eksempel både sin vej ind i indretningen, når der skal købes møbler til den allerførste bolig og er også et favoritmateriale blandt de mere garvede indenfor boligindretning.

Med tiden er der også kommet mange muligheder for at indrette med lædermøbler - se også vores udvalg af lædersofaer - og når du skal finde spisebordsstole, kan du blandt andet både vælge mellem kunstlæder og ægte læder. Derudover kan du vælge mellem læderspisebordsstole i både sort og brun, og der er også et hav af forskellige stel. Spisebordsstole i læder finder altså deres vej til mange forskellige hjem og er et element i mange forskellige typer af indretning.

Skal der også stå en spisebordsstol i læder hjemme hos dig?

Råt eller elegant? Læderspisebordsstole til enhver stil

Der er ikke én stil indenfor boligindretning, der har patent på at bruge læder. Både klassiske spisestuer kan indrettes med spisestuestole i læder, og de kan ligeledes skabe en rå kontrast til et plankebord i en mere moderne indretning. Hvis du vil være helt sikker på, at spisebord og -stole passer sammen, kan du også tage et kig på vores udvalg af spisebordssæt – her er det også muligt, at du falder over sæt, der inkluderer spisebordsstole i læder.

Hvilken stil passer bedst til dit hjem?

Klassisk elegance

Hvis dit hjem helst skal udstråle klassisk elegance med rene linjer og fokus på kvalitet, kan du overveje en spisebordsstol i læder, hvor det tidløse materiale bliver kombineret med et andet klassisk møbelmateriale, for eksempel eg.

Rå detaljer

Drømmer du om at skabe et mere råt udtryk omkring spisebordet? Så kan du vælge et stel i stål og eventuelt gå efter en spisebordsstol i sort læder.

Og nu vi taler om farven på læderet, så er den faktisk langt fra ligegyldig, når danskerne er på jagt efter spisestole. Særligt én farve er eftertragtet.

Spisebordsstole i brun læder

Det er særligt de brune læderstole, der er populære, og det kan vi godt forstå. Det brune læder tilfører et strejf af varme og tager sig for eksempel rigtig godt ud til en anden boligfavorit, nemlig sildebensbordet.

Det er dog ikke kun spisebordsstole i brun læder, der hitter. Især spisebordsstole i cognacfarvet læder er populære. Så hvis du selv er på jagt efter netop denne farve, er der gode muligheder for, at det lykkedes. Du kan tage et kig blandt hele vores udvalg af spisebordsstole i læder – eller du kan tilfredsstille din indre tilbudsjæger, og se udvalget af stole på vores tidbudsside.