Kurv
Kurv
Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Fra klassiske til moderne spisebordsstole i flet

Flettede stole er en favorit i de danske hjem, og det ses blandt andet på de mange udtryk de findes i. Lige fra klassikere som Y-stolen med sæde i kuvertflet, stel i træ og ryglæn i den ikoniske y-form – til moderne versioner med metalstel.

Blandt vores udvalg finder du både de klassiske og moderne design, så du kan finde den fletstol, der passer til netop din indretning – uanset om du er på udkig efter en elegant sort stol med flet, flettede spisebordsstole i eg eller komfortable fletstole med armlæn. Hvis du er heldig, kan du måske endda finde dem til særligt gode priser blandt vores tilbud.

Hvilket design drømmer du om?

Stole med flet findes i mange forskellige design. Så hvilket udtryk er du til?

  • Spisebordsstole i træ med flet: Et populært valg er træstole med fletsæde. Vælg en version i ubehandlet eg, hvis du er til klassisk æstetik – eller giv den klassiske træstol med fletsæde et moderne tvist ved at vælge sorte stole med naturfarvet flet.

  • Sorte fletstole: Sort er en farve, der aldrig går af mode. Derfor kan du også overveje en stol i flet, hvor den sorte farve går igen i både stel og det flettede sæde.

  • Fletstole med armlæn: Stole med armlæn er et komfortabelt valg til dig, der har god plads omkring spisebordet – og vi har flere fletstole med armlæn, du kan vælge imellem.

Hvis du har spørgsmål til spisestuestole med fletsæde eller vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en snak i dit lokale bolighus.

Find den rette fletstol til både dig og dit hjem

Der er gode muligheder for at finde stole med flettede sæder, der passer til din smag. Men det er også vigtigt, at du sidder godt, når du nyder et måltid ved spisebordet. Om en stol er komfortabel, vil altid afhænge af personen, der sidder i den – de fleste oplever dog spisebordsstole med fletsæde som et komfortabelt valg.

Men du behøver ikke at tage vores ord for det.

Vi tilbyder nemlig returnering uden tidsbegrænsning, hvilket betyder at du kan afprøve dine spisebordsstole i flet derhjemme på samme vis, som du ville i en af vores fysiske butikker. På den måde kan du se, om de valgte fletstole passer til dit spisebord, og du kan afprøve siddekomforten. Og hvis alt ikke er, som det skal være, så returnerer du dem blot til os.