Kurv
Kurv

Hyndebokse

En hyndeboks fra ILVA er en praktisk og stilfuld løsning til opbevaring af udendørs hynder, der beskytter dem mod fugt, vand og snavs. Fremstillet af slidstærkt polyrattan kan boksen også bruges som et dekorativt blomsterbord eller serveringsbord. Hyndebokse er en uundværlig del af udendørs møbelarrangementer, da de giver praktisk opbevaringsplads til hynder, puder og andre småting, når de ikke er i brug. 

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Bokse til opbevaring af hynder

Når sommeren melder sin ankomst, og hverdagen bliver rykket udenfor, kan det være praktisk med en hyndeboks. For havehynder er bare mest behagelige at sidde på, når de er tørre og rene. Med en opbevaringsboks til hynder kan du nemt holde styr på dine udendørs hynder, og du beskytter dem samtidig mod fugt, vand, støv og snavs, og alt hvad det danske sommervejr ellers kan byde på.

Køber du en hyndeboks fra ILVA, er du garanteret topkvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vores bokse er fremstillet af flettet polyrattan, der både er en fryd for øjet og et meget slidstærkt og praktisk materiale, der er nemt at rengøre og ikke kræver vedligeholdelse. En opbevaringsboks til hynder fra ILVA er derfor et must, når havemøbelsæsonen er skudt i gang.

Vores hyndebokse er meget mere end funktionelle opbevaringsmøbler. De er designet i et stilrent og enkelt design, der passer ind i de fleste hjem. Den plane overflade gør, at boksen samtidig kan anvendes som eksempelvis et dekorativt blomsterbord eller et smart lille serveringsbord. Du får med andre ord to møbler for ét møbels pris, når du køber en hyndeboks.

Fyld hynder i hyndeboksen

En hyndeboks er ikke noget værd, hvis ikke du har nogle hynder at fylde i den. Heldigvis har ILVA en masse flotte havehynder i sommerlige mønstre og farver, der kan sætte kulør på udemiljøet i haven. Giv din haveindretning et stort spark fremad ved at vælge farverige og blomstrede hynder, der passer perfekt til sommerstemningen i din have.

Når havehynderne er på plads, har du alle ingredienserne til en hyggelig og stemningsfuld sommer. Suppler eventuelt med havetilbehør, krukker, lanterner og plaider for at skabe et unikt og mere personligt udtryk. En hyndeboks er med andre ord kun en lille, men vigtig brik i et større puslespil, når havesæsonen er skudt i gang.

Køb hyndebokse på tilbud hos ILVA

Hos ILVA har vi altid masser af gode tilbudsvarer til priser langt under normalpriserne. Læs vores tilbudsavis her, og find netop de ting, du mangler til haven, til en god pris. Måske har vi også hyndebokse på tilbud i netop denne uge. Vores tilbud gælder både i webshoppen og i varehuset. Du får med andre ord de samme gode priser, uanset hvor du vælger at handle.

God service er en selvfølge, og vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste købsoplevelse. Derfor får du retur- og fortrydelsesret på alle dine køb – uanset om du handler i et af vores ILVA-varehuse, eller om du handler online. Vi håber, at du kan finde netop det, du leder efter, og vi ser frem til at modtage din bestilling.