Kurv
Kurv
Produkter: 8
Produkter:8
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 8 af 8

Køb en lækker rullemadras hos ILVA

Det er måske ikke det mest spændende sengetilbehør, du nogensinde har investeret i. Til gengæld er rullemadrasser super praktiske, og når du først har vænnet dig til at bruge rullemadrassen, vil du aldrig undvære den igen.

Du beskytter din topmadras og din seng ved at placere den tynde rullemadras under lagnet, og derved kan du være med til at forlænge din topmadras' levetid, da slitagen på topmadrassens betræk mindske betragteligt. Derudover er det let at smide rullemadrassen i vaskemaskinen, når du alligevel skal skifte sengetøj. Alle vores rullemadrasser tåler maskinvask ved mindst 60o C, hvilket er den temperatur man anbefaler at vaske eksempelvis sengetøj ved for at sikre, at husstøvmider og eventuelle bakterier dør. På den måde kan du være helt sikker på, at du går i seng i en ren og lækker seng, når du lægger dig på puden.

Hos ILVA finder du et udvalg af rullemadrasser i mange forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at der hverken er går på kompromis med kvalitet, funktionalitet og komfort. Vælg mellem rullemadrasser der passer til enkeltsenge og to forskellige størrelser dobbeltsenge. Se desuden de praktiske split-rullemadrasser, der er udviklet specielt til elevationssenge.

Find alt til indretning af soveværelset hos ILVA

Du tilbringer mange timer i døgnet i dit soveværelse. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas - både i din seng og i selve rummet. Det ved vi hos ILVA, og derfor har vi samlet alt du behøver for at indrette et lækkert og indbydende soveværelse under ét tag.

Vi har først og fremmest et stort udvalg af senge i alle tænkelige afskygninger. Se eksempelvis de enkle boxmadrasser, eller gå efter det mere luksuriøse med en kontinentalseng. Vi har naturligvis også topmadrasser til enhver seng, ligesom vi fører et udvalg af sengetøj, dyner og puder, sengetæpper og meget mere.