Kurv
Kurv

Tilbud på kontinentalsenge

En kontinentalseng er oftest højere end en almindelig seng, da de opbygges af forskellige lag. Det nederste lag udgøres af en boxmadras, herpå ligger en springmadras, og det øverste lag består af en topmadras.

Produkter: 109
Produkter:109
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 109

Find en kontinentalseng på tilbud i ILVA

Luksusfølelse behøver ikke at koste mange penge.

Hos ILVA kan vi godt lide at forkæle vores kunder med gode tilbud, og netop på denne side har vi samlet en masse billige kontinentalsenge til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Denne seng er nemlig perfekt til dig, der drømmer om hverdagsluksus.

Vi opdaterer løbende siden, så der hele tiden kommer nye tilbud på kontinentalsenge til. Så er din drømmeseng ikke at finde til en nedsat pris? Så er det bare om at holde øje. Der er gode chancer for, at den dukker op. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af billige kontinentalsenge, eller læs med herunder, hvis du vil vide mere om, hvad der gør netop denne til en særligt komfortabel model.

Få masser af komfort for pengene med en billig kontinentalseng

Vi kan godt forstå, hvis du gerne vil have fingrene i en kontinentalseng til tilbudspris. Den er nemlig en af de mest populære modeller – og med god grund.

Den er kendt for at være et ekstra komfortabelt valg, fordi den er sammensat af flere lag. Der er faktisk hele tre madrasser, der støtter din krop, når du lægger dig til at sove i en kontinentalseng – og ikke én eneste af dem er sparet væk i det udvalg, vi har på tilbud. De tre lag betyder ved første øjekast, at modellen er forholdsvist høj, hvilket i sig selv tilbyder komfort, da det er let at komme ind og ud af sengen. Formålet med de tre madrasser er dog helt konkret at øge liggekomfort, fordi din krop bliver støttet af både en boksmadras, en springmadras og en topmadras.

Og fordi ingen kroppe er ens, er det ofte muligt at vælge fasthed på hver side af madrassen, så både du og en eventuel partner ligger optimalt. Denne funktion har vi naturligvis heller ikke sparet væk på vores tilbud, så du får altså lige så meget komfort for pengene, selvom kontinentalsengen var billig.

Hvis du har fundet din kontinentalseng på udsalg, så kan du jo overveje at krydre det gode tilbud med ekstra luksusfølelse og tilvælge en sengegavl. Eller hvis du vil sikre dig, at din investering i en billig kontinentalseng holder år efter år, kan du også supplere med et ekstra beskyttende lag bestående af en rullemadras.

Kom hjem med den rette kontinentalseng

En kontinentalseng på tilbud har mange fordele (ikke mindst prisen), men hvis du virkelig vil investere i din søvn, så er det en god idé at vælge med mere end pengepungen:

Prøv dig frem: Vi anbefaler altid, at du tester liggekomforten, inden du køber. Kroppe er forskellige, og det ændrer et godt tilbud ikke ved. Derfor er du mere end velkommen til at komme forbi et af vores bolighuse og prøve vores kontinentalsenge på tilbud, inden du tager det afgørende valg.

Bliv vejledt af en specialist: Hos ILVA har vi særligt uddannede medarbejdere, der ved hvad der skal til, for at du får en god nats søvn. Så hvis du vil sikre dig, at det gode tilbud også er et godt køb, så kom forbi os og få en snak med en af vores sengespecialister. De kan også fortælle dig, hvis der er en anden model, der måske passer bedre til dine behov – og vi har heldigvis masser af tilbud på senge, så du stadig kan gøre et kup, selvom det ikke er på en billig kontinentalseng.

Giv dig tid til at mærke efter: Hvad der føltes rigtigt i de få minutter, du prøvede sengen i vores bolighus, kan ændre sig, når du har sovet i den i nogle dage. Det er der heldigvis råd for. Vi vil gerne have, at du sover godt, og derfor har vi 90 nætters ombytningsret på flere af vores modeller. Det gælder også vores udvalg af kontinentalsenge på tilbud.

Sådan leverer vi kontinentalsenge købt på tilbud

Når du har fundet den billige kontinentalseng, der skal stå hjemme hos dig, har du flere muligheder. Og de er de samme, uanset om du har været på tilbudsjagt eller ej:

Hent selv i bolighus

Du kan vælge at få dit køb leveret til dit nærmeste bolighus. Det gælder både, hvis du finder et godt tilbud på en kontinentalseng online og selv vil hente den, og hvis du er kommet forbi os for at afprøve liggekomforten og vil have sengen med hjem med det samme.

Levering til kantsten

Hvis du ikke har mulighed for at hente sengen selv, så er der også råd for det. Du kan nemlig også vælge at få den leveret til kantstenen, og så skal du blot selv stå for de sidste meter ind i hjemmet.

Levering med indbæring

Slutteligt kan du også vælge at få købet leveret til din dør og tilmed få det båret ind. Så bliver det næsten ikke lettere at få en ny og billig kontinentalseng.

Læs eventuelt mere om leveringsmulighederne for kontinentalsenge på tilbud og alle vores andre varer.