accesories

Et hjem uden boligtilbehør er som et hjem uden sjæl. For det er i detaljen, at man skal se helheden. De små genstande skaber liv og hygge, og det er med dem, at du med lethed kan følge årstider og moderne tendenser.

Vi har et af Danmarks største udvalg af boligtilbehør. Det er her, du finder puder og plaider til sofaen, lamper til den rette belysning eller brugskunst til lige præcis din stil. Vi står klar med gode råd og forslag til din indretning.

Se alle

vaser

Se alle

krukker

Se alle

pyntepuder

Se alle

plaider

Se alt

galleri

Se alt

badtilbehør

Se alle

håndklæder

Skab stemning

Et hjem er ikke kun en praktisk foranstaltning og en samling møbler. Det, der gør vores hjem til mere end det, er de små detaljer. De små genstande, der måske ingen praktisk betydning har, men som har en større personlig betydning. Det er i detaljen, helheden opstår. Din personlige indretningsstil og den stemning du trives bedst i. Det er det, der gør netop dit hjem helt specielt. Nogle indretter sig med dyr kunst og antikviteter, andre med hjemmelavede pyntegenstande, malerier og så videre. Er du hverken til det ene eller det andet, kan du hos ILVA finde en sand skattekiste fuld af brugskunst, der kan give dit hjem det twist, der gør det unikt.

Se alle

spejle

Se alt

bestik

Se alle

stel

Se alle

glas

Inspiration til boligtilbehør

ILVA Trend

kollektion

Mød

designerne

Se vores

magasiner

besøg vores

DIY videoblog

Boligtilbehørsnyheder