Mest populære netop nu

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Boligtilbehør

Viser 24 af 1251
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 1251

Dekoration

Se alle

figurer

Se alle

fade og skåle

Se alle

fyrfadsstager

Se alle

krukker

Se alle

kunstige planter

Se alle

lanterner

Se alle

stearinlys

Se alle

lysestager

Se alle

urtepotter

Se alle

vaser

Tekstil

Se alle

gardiner

Se alle

gavlpuder

Se alle

plaider

Se alle

pyntepuder

Se alt

sengetekstil

Se alle

skind

Til væggen

Se alle

akustikplader

Se alt

galleri

Se alle

opslagstavler

Se alle

rammer

Se alle

ure

Se alle

skilte

Se alle

spejle

Entré

Se alle

dørmåtter

Se alle

knager og bøjler

Se alle

hundekurve

Se alle

stumtjenere

Se alle

tæppeløbere

Køkken og bad

Se alt

bestik

Se alle

dækkeservietter

Se alle

glas

Se alt

køkkentilbehør

Se alle

servietter

Se alle

stel

Se alle

bademåtter

Se alt

badtilbehør

Se alle

håndklæder

Se alle

vasketøjskurve

Skab stemning

Et hjem er ikke kun en praktisk foranstaltning og en samling møbler. Det, der gør vores hjem til mere end det, er de små detaljer. De små genstande, der måske ingen praktisk betydning har, men som har en større personlig betydning. Det er i detaljen, helheden opstår. Din personlige indretningsstil og den stemning du trives bedst i. Det er det, der gør netop dit hjem helt specielt. Nogle indretter sig med dyr kunst og antikviteter, andre med hjemmelavede pyntegenstande, malerier og så videre. Er du hverken til det ene eller det andet, kan du hos ILVA finde en sand skattekiste fuld af brugskunst, der kan give dit hjem det twist, der gør det unikt.

Inspiration til

boligtilbehør

Se alle

nyheder

Design dit eget

gardin

besøg vores

DIY videoblog

Brugskunst er det, der gør vores hjem personligt

Et hjem er ikke kun en praktisk foranstaltning og en samling møbler. Det, der gør vores hjem til mere end det, er de små detaljer. De små genstande, der måske ingen praktisk betydning har, men som har en større personlig betydning. Det er i detaljen, helheden opstår. Din personlige indretningsstil og den stemning du trives bedst i. Det er det, der gør netop dit hjem helt specielt. Nogle indretter sig med dyr kunst og antikviteter, andre med hjemmelavede pyntegenstande, malerier og så videre. Er du hverken til det ene eller det andet, kan du hos ILVA finde en sand skattekiste fuld af brugskunst, der kan give dit hjem det twist, der gør det unikt. Brugskunst hygger og giver liv og stil til dit hjem. Smid for eksempel et par pyntepuder i din sofa og din lænestol, og hele din stue ændrer karakter. Og skulle du efter noget tid få lyst til at ændre din stue, så er det supernemt og ret billigt at gøre det ved blot at udskifte dine sofapuder og eventuelt gardinerne. Mindre ting kan i nogle tilfælde også gøre det. Giv stuen eller spisestuen lidt nyt liv med nogle flotte lysestager, eller en ny krukke. I vores store udvalg af boligtilbehør finder du et væld af dejlige varer, der kan være med til at gøre dit hjem hyggeligt på den personlige måde. Vi har et kæmpe stort udvalg af vaser, tæpper og plaider; alt sammen noget der er med til at gøre hjemmet mere personligt.

Skab god stemning og god stil med brugskunst fra ILVA

Vi tilbyder brugskunst af stor variation. Nogle er ganske praktiske, såsom håndklæder og bademåtter til badeværelset og bestik til køkkenet og spisestuen. Andre har kun som funktion at pynte og skabe hyggelig eller stilfuld stemning. Kigger du for eksempel under diverse, finder du et væld af brugskunst i form af pyntegenstande, der lige kan sætte prikken over i’et i din indretning eller give din stil et lille twist. Som du ser, er vores prisniveau særdeles fornuftigt. Vi garanterer ovenikøbet, at vores priser er konkurrencedygtige. Det betyder, at alle har råd til at dekorere og højne den æstetiske standard i hjemmet. Det koster ikke alverden at tilføje din stue, soveværelset, kontoret eller dit badeværelse en markant farveklat eller at give din seng et par stilfulde, cremefarvede pyntepuder. I dit køkken har du brug for en større mængde af udstyr. Dels har du brug for nogle funktionelle køkkenredskaber, og dels har du også brug for noget praktisk brugskunst i form af bestik, stel og glas. Alt dette og mere til finder du under boligtilbehør til køkkenet. Her er meget at vælge imellem, så giv dig god tid. Til stuen eller entréen har du måske brug for noget billedkunst til de bare vægge? Vi tilbyder både indrammede billeder og rammer. Du finder også de fedeste spejle, der jo kan løfte et hvilket som helst rum i boligen. Spejle pynter, og de giver lys og visuel spænding – og så er de jo også er ganske praktiske. Tag på en virtuel shoppingtur gennem vores store varehus, og find alle de mange, smukke, sjove og praktiske varer i kategorien brugskunst. Her vil være lige den eller de genstande, der vil hæve din bolig op over mainstream.