Kurv
Kurv

Skydedørsskabe

Produkter: 15
Produkter:15
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 15 af 15

Hold orden i dine ting med et skydedørsskab

Et skydedørsskab kan hjælpe dig til at holde orden i dine ting. De fleste af os kan slet ikke få nok opbevaring, og her et skydedørsskab perfekt, da det kan rumme alverdens ting. Et skydedørsskab er stort og kan bruges til forskellige formål. Du kan bruge det til mange formål - lige fra værktøj til sko og kjoler. Ligeledes kan det også bruges i alle rum - lige fra soveværelset til kontoret.

En garderobe med skydedøre er især ideel i rum, hvor pladsen er trang. Det kan f.eks. være i entréen, hvor det kan være fordelagtigt at have en garderobe med skydedøre. En garderobe med skydedøre har låger, der skydes til siden fremfor udad. Dette betyder også, at skabene ikke har greb. Det er blevet populært at vælge skabe uden greb, da de både er praktiske og har et lidt mere minimalistisk udtryk end standard garderobeskabe har.

5 fordele ved et garderobeskab med skydelåger

Der er mange fordele ved at vælge et garderobeskab med skydelåger. Vi har listet nogle af fordelene op herunder.

  1. Få et fuldt overblik: Et klædeskab med skydelåger er ofte ret bredt, hvilket giver et hurtigt og godt overblik over skabets indhold.

  2. Skab et system: Skydedørsskabe kan indeholde både skuffer, hylder og bøjlestang, hvilket hjælper dig til at skabe et system. På denne måde undgår du rod eller at dine ting bliver væk. Du kan skabe et system i dit skydeskab ved f.eks. at placere sokker i skufferne, skjorter på bøjlerne og striktrøjer på hylderne. Ved at have faste pladser til dine ting kan det blive nemmere at vælge et outfit om morgenen.

  3. Vælg skab med spejllåger: Et skab med spejllåger kan være fordelagtig i entréen eller i små rum. Spejle får nemlig et rum til at syne større. Derudover er et skab med spejllåger ideelt, fordi du både får skab og spejl i ét.

  4. Spar plads: Et garderobeskab med skydelåger har den praktiske funktion, at skydedørslågerne ikke åbner udad. Det er særdeles praktisk i rum, hvor pladsen er trang, da skydedørslågerne ikke optager gulvplads.

  5. Forskellige materialer: Hos ILVA kan du få en skydedørsgarderobe i forskellige typer af materialer. Skydedørene til skabet kan fås i hvid, sort, eg eller med højglans. Du kan altså sagtens finde et garderobeskab med skydedøre, som passer til din indretningsstil.

Design et skydedørsskab, der matcher dine behov

Hos ILVA kan du designe dit eget klædeskab med skydedøre. Det giver dig mulighed for at skabe det helt rigtige skab, der passer til dine behov og ønsker. ILVAs skabe med skydelåger har alle et simpelt og stilrent design, der holder i mange år og passer ind i alle hjem. Du kan kombinere hylder, trådkurve og bøjlestænger præcis, som du ønsker det. Derudover kan du tilføje spots i skabet samt softclose. Spots giver lys og er praktiske, når mørket falder på, og du skal finde noget i dit skab. Softclose er en funktion, der sikrer, at skydedørslågerne lukkes langsomt og roligt. Det giver en følelse af luksus og giver en lyddæmpende effekt.

Du kan designe dit eget SPINTA garderobeskab med skydelåger lige her.

Find din nye skydedørsgarderobe hos ILVA

Du kan selvfølgelig også finde en masse færdigdesignet skydedørsgarderober hos ILVA. Det kan være svært at vælge præcis hvilken skydedørsgarderobe, som man ønsker sig. Har du svært ved at vælge? Så er vores standardløsninger måske mere ideelle for dig. Der kan desuden også være mange penge at spare ved at vælge et skydeskab, som vi har designet for dig. Det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med dine ønsker og behov. Vi har et nemlig et stort udvalg af skydeskabe.

Hos ILVA har vi skabe med skydelåger i alverdens farver, materialer, størrelser og stilarter. Der er altså gode muligheder for at finde et skab med skydelåger, som passer ind i dit hjem. Der kan købes ekstra tilbehør såsom skuffemoduler, skabsdæmpere, indbygningssektioner og hylder til mange af vores skabe med skydelåger. Du kan altså få lige præcis dét skab, som du ønsker dig.

Et klædeskab med skydelåger er en god investering

De fleste af vores skabe med skydelåger har et tidløst og enkelt design. Så selvom et klædeskab med skydelåger kan virke som en lidt bekostelig opbevaringsløsning, så er det en god investering at gøre sig. Du kan nemlig have glæde af skabet i mange år, når det har et enkelt udtrykt. Derudover er klædeskabe med skydelåger fra ILVA holdbare og slidstærke. Der er altså gode muligheder for, at du kan have glæde af sit klædeskab med skydelåger i mange år frem.

Du er velkommen til at besøge dit nærmeste ILVA bolighus, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige opbevaringsløsning. Uanset om du søger et skydedørsskab, en kommode eller en reol, så kan du finde det hos ILVA.