Kurv
Kurv

Populære sofaserier

Vi har samlet vores mest populære sofaserier. Hos ILVA har vi et sortiment, hvor det i stor grad er muligt at tilpasse vores sofaer efter eget ønske, så du selv kan designe netop den version af sofaen, der passer ind i dit hjem. Det gør du med ILVA's stof & læderkollektion, hvor du kan vælge mere end 60 forskellige nuancer af OEKO-TEX®-certificeret stof - og lædertekstil. Det er derfor vigtigt at understrege, at de viste modeller blot er et lille udpluk  af de mange hundrede muligheder, der findes i vores sortiment.

CLEVELAND SOFASERIE

Cleveland sofaen er en kombination af høj kvalitet, tidsløst design og en god pris, hvilket forklarer at det er en af vores mest populære sofaer. Sofaens puder og sæder er udført i formstabilt og hygiejnisk polyetherskum, der giver en blød og behagelig siddekomfort. Cleveland også en del af vores fast lav pris-koncept, der altid sikrer dig en god pris og hurtig levering.

FLEX SOFASERIE

Med FLEX sofaserie får du muligheden for at designe din egen drømmesofa - helt ned til mindste detalje. FLEX findes i over 50 opstillinger og med lige så mange forskellige slags betræk. Derudover kan du også selv vælge armlæn, ben og sædehynder, så du får lige præcis den kombination, der passer dit hjem. Vi tør altså godt at sige, at du med FLEX har en million muligheder for at skabe lige præcis din drømmesofa. 

scott sofaserie

Med SCOTT sofaserie får du en klassik sofa med et stringent og enkelt design. Sofaen kan kombineres efter eget ønske, for sofaen fås i forskellige farver, bonded læder og stofbetræk. SCOTT findes desuden både som 2 eller 3-personers sofa, hjørnesofa samt U-sofa. 

SIENA SOFASERIE

Oplev den forførende komfort og det elegante design med SIENA sofaen.  Med sin faste siddekomfort og kompakte udseende giver SIENA sofaserien både et indbydende og komfortabelt udtryk. De voluminøse hynder giver også en øjeblikkelig lyst til at slænge sig i sofaen. Polstret med førsteklasses koldskum byder SIENA på en behagelig og fast siddekomfort, mens rygpuderne sikrer en støttende og samtidig afslappende oplevelse. 

larvik sofaserie

Larvik sofaseriens behagelige og lette fremstående samt dens slanke ben giver et elegant og let udtryk til dit hjem. Larvik fås i flere forskellige opstillinger og du kan vælge mellem et væld af farver. 

LARVIK fremstår med sin enkelhed som ren elegance. De tynde ben fremhæver sofaens behagelige og luftige design, hvilket sikrer, at den ikke virker overvældende eller dominerende i et rum. LARVIK's sæde og rygstøtte er skabt af polyetherskum - et materiale kendt for sine bløde og komfortable skumfibre. Med et udvalg af forskellige farver og konfigurationer tilbyder LARVIK serien muligheden for at tilpasse valget perfekt til dit hjem.

Nordstrom sofaserie

NORDSTROM giver med sine syninger og rene linjer et eksklusivt look til den skandinaviske indretning. NORDSTROM er en modulsofa, hvilket betyder, at du kan sammensætte den, så den passer perfekt til dit hjem. Betrækket fås både som bonded læder eller stof. og modulerne er desuden polstret på alle sider, hvilket betyder, at du kan stille dem frit i rummet.

vesta sofaserie

Med VESTA får du en sofaserie med masser af muligheder. Den består nemlig af moduler, som giver dig frihed til at vælge. De enkelte moduler kan sammensættes på flere måder, så du kan designe lige den sofa, du drømmer om. Ændrer dine behov sig, kan du ligeledes ændre på din VESTA modulsofa. Sofaen har en polstring af koldskum med fiberfyld, der giver dig en blød, men samtidig stabil komfort.

heaven sofaserie

HEAVEN sofaen fås både i en stor XL udgave til 3 personer samt i en udgave med chaiselong. HEAVEN's betræk er af bredstribet fløjl, og det fås i mange af de mørkere efterårsfarver. HEAVEN giver et blødt og hyggeligt udtryk til dit hjem og inviterer til ren afslapning, om end du er dig selv eller sammen med familien eller vennerne. Der er god plads til, at alle kan sidde godt, og filmaftenerne bliver kun bedre med HEAVEN sofaen.

dublin sofaserie

DUBLIN passer til hjem i alle størrelser og former. Sofaerne i DUBLIN serien er nemlig modulsofaer, som du kan sammensætte, så den får lige præcis den form og størrelse, som passer perfekt til dit hjem. Du kan også sagtens ændre på sofaopstillingen, hvis dine behov skulle ændre sig med tiden. DUBLIN fås i mange forskellige farver.