Kurv
Kurv

Populære sofaserier

Vi har samlet vores mest populære sofaserier blandt vores kunder. Hos ILVA har vi et sortiment, hvor det i stor grad er muligt at tilpasse vores sofaer efter eget ønske, så du selv kan designe netop den version af sofaen, der passer ind i dit hjem.

CLEVELAND SOFASERIE


Cleveland-sofaen er en kombination af høj kvalitet, tidsløst design og en god pris, hvilket forklarer at det er en af vores mest populære sofaer. Cleveland også en del af vores fast lav pris-koncept, der altid sikrer dig en god pris og hurtig levering.

FLEX SOFASERIE


Med denne sofaserie, får du muligheden for at designe din helt egen drømmesofa, ned til mindste detalje. Flex findes i over 50 opstillinger og med lige så mange forskellige slags betræk. Derudover kan du også selv vælge armlæn, ben og sædehynder, så du får lige præcis den kombination, der passer dit hjem.

SCOTT SOFASERIE


Med Scott sofaserie får du en klassik sofa med et stringent og enkelt design. Sofaen kan kombineres efter eget ønskefor sofaen kommer i forskellige farver, bonded læder og stofbetræk. Scott fås i forskellige størrelser, som gør at den er perfekt til alle hjem. 

SIENA SOFASERIE


Med sin faste siddekomfort og kompakte udseende giver Siena sofaserien både et indbydende og komfortabelt udtryk. De voluminøse hynder giver også en øjeblikkelig lyst til at slænge sig i sofaen. 

LARVIK SOFASERIE


Larvik sofaseriens behagelige og lette fremstående samt dens slanke ben giver et elegant og let udtryk til dit hjem. Larvik fås i flere forskellige opstillinger og du kan vælge mellem et væld af farver.

NORSTROM SOFASERIE


Norstrom passer, med sine syninger og rene linjer, et eksklusivt look til den skandinaviske indretning. Norstrom er en modulsofa, hvilket vil siger, at du kan sammensætte den, lige så den passer til dit hjem. Du kan både få Norstrom i stof eller i bonded læder.

NYLAND SOFASERIE


Nyland sofaen er dansk designet, og står ikke for tungt i stuen, da de høje ben, der skaber luft under sofaen. Nyland fås både som hjørnesofa samt som 3 personers sofa og i et forskellige farver og stoftyper.

HEAVEN SOFASERIE


Heaven sofaen fås både i en stor XL udgave til 3 personer samt i en udgave med chaiselong. Heavens betræk er af bredstribet fløjl og det fås i mange af de mørkere efterårsfarver. Heaven giver blødt og hyggeligt udtryk til dit hjem og inviterer til ren afslapning, om end du er dig selv eller sammen med familien eller vennerne. Der er god plads til, at alle kan sidde godt, og filmaftenerne bliver kun bedre med Heaven-sofaen.

DUBLIN SOFASERIE


Dublin passer til hjem i alle størrelser. Sofaerne i Dublinserien er nemlig modulsofaer, som du kan sammensætte, så den får lige den form og størrelse, som passer perfekt til dit hjem. Du kan også sagtens ændre på sofaopstillingen, hvis dine behov skulle ændre sig med tiden. Dublin fås i mange forskellige farver.