Kurv
Kurv

Firkantede parasoller

En firkantet parasol fra ILVA giver god skygge på terrassen, ideel til afslapning og beskyttelse mod solens skarpe stråler. Vælg mellem forskellige størrelser og materialer, såsom aluminium og slidstærke dugmaterialer som polyester eller olefin. Overvej også et tilt-design for ekstra tilpasning af skyggeområdet.

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Tag en pause fra solen under en firkantet parasol

Om sommeren kan udendørslivet byde på en masse sol, og her er det vigtigt at tage pauser i skyggen. Solen er nemlig skarp, og det kan derfor være skønt at blive kølet ned under en parasol. En firkantet parasol giver god skygge på terrassen. Med en firkantet parasol kan du nyde din have eller dine blomstrende krukker på terrassen imens du drikker et glas kold hvidvin eller lemonade. Udover at give skygge, sørger firkantede parasoller også for at beskytte dig mod UV-stråler og blæst. En firkantet parasol er også ideel, hvis du bor tæt på andre boliger og gerne vil have lidt fred for nysgerrige blikke.

Tip: Skab en hyggelig stemning i dit udemiljø ved at pynte op med udendørslamper og lanterner. Det skaber en helt særlig atmosfære, når mørket falder på.

Guide: Find den helt rette firkantede parasol

Hos ILVA har vi parasoller i forskellige størrelser, materialer og design. Det kan være svært at afgøre hvilken parasol, som passer til sine behov. Herunder har vi samlet nogle overvejelser, som du kan gøre dig for at finde den helt rette firkantede parasol.

  • Størrelse: En stor firkantet parasol har ofte målene 3x3, 4x4 eller 5x5. Disse store firkantede parasoller er ideelle til at give skygge på større arealer. En firkantet parasol 3x3 er den mest populære størrelse, men en firkantet parasol 4x4 er også et godt bud på en god parasol. Hvis du har en rigtig stor terrasse eller et område med store loungemøbler, så er en firkantet parasol 5x5 ideel.
  • Materiale: Stokken på firkantede parasoller er ofte lavet i aluminium. Dette materialer er let og rustfrit. Aluminium er et godt valg sammenlignet med træ, da træ kræver en del mere vedligeholdelse. Derudover er polyester eller olefin gode materialer, når det kommer til dugen. Disse materialer er nemlig særdeles slidstærke og nemme at rengøre. Materialerne kan også sagtens holde til både sol, blæst og regn. En firkantet parasol 3x3 i aluminium og polyester kan altså sige at være et rigtigt godt valg, når du skal købe en parasol.
  • Design: De fleste firkantede parasoller fås i et enkelt og tidløst design, hvilket gør dem nemme at indrette med. ILVAs firkantede parasoller fås med duge i enten lyse eller mørke farver. Vi anbefaler, at du vælger den farve, som passer bedst til dine havemøbler.
  • Med eller uden tilt: Det kan være en fordel at vælge en firkantet parasol med tilt. Med en firkantet parasol med tilt bliver det muligt at vippe parasollen, så der altid er skygge, hvor du ønsker det.

Køb en firkantet parasol på tilbud hos ILVA

Hos ILVA kan du være heldig at finde en firkantet parasol på tilbud. Vi har nemlig løbende udsalg og kampagner, hvor der er gode besparelser at gøre sig. Hvis du gerne vil have fingrene i en firkantet parasol på tilbud, så kan du holde øje med vores tilbudsside. Når du skal købe en ny parasol, så kan du overveje at tilkøbe et parasolovertræk, så din parasol kan blive beskyttet i vintermånederne.

Psst.. Husk at vi også sælger andet havetilbehør, haveborde, havestole og meget mere. Det er helheden af alle disse varer, som skaber et dejligt udemiljø.