Kurv
Kurv

Dobbeltsenge

Fordelen ved en dobbeltseng er, at de har hver deres rigtige madras og kun deler topmadrassen. På den måde påvirkes man i langt mindre grad af den andens bevægelser. Herudover har man også mulighed for at vælge sin egen fortrukne fasthedstype. Hos ILVA kan du vælge mellem dobbeltsenge med en bredde fra 160 cm helt op 210 cm. 

Produkter: 185
Produkter:185
Vælg visning:
Filtreret efter
Størrelse: 160 x 200 cm
Størrelse: 180 x 200 cm
Størrelse: 180 x 210 cm
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Fasthed
i
Madrastype
i
Topmadrastype
i
Brand
Størrelse
Viser 21 af 185

Oplev komforten ved en rigtig dobbeltseng

Hvis I hører til blandt dem, der har sovet to mennesker i en lille trekvartseng gennem flere år, så vil I virkelig få en a-ha-oplevelse, hvis I skifter jeres seng ud med en rigtig dobbeltseng med en bredde på 180 cm. Her er pludselig plads til, at I kan vende jer uden at genere hinanden, og selvom det selvfølgelig kan være rigtig hyggeligt at ligge tæt sammen, så er der en helt anden komfort, når I hver har tilstrækkeligt med plads. Så er der også god plads til, at børnene i løbet af natten kommer snigende og indtager "smørhullet", uden at I hver især må gå på kompromis med den gode nattesøvn.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af dobbeltsenge. Vælg mellem senge med en bredde fra 160 cm helt op til "king size" senge med en bredde på hele 210 cm. 

Fordele ved at vælge en dobbeltseng

Der er kommet rigtig stor fokus på den gode søvn, og det er der selvfølgelig rigtig god grund til, for god og en tilpas mængde søvn er afgørende for dit velbefindende. Derfor er der også grund til at kigge på, om den seng du sover i er optimal. Når man sover på den samme madras som en anden, kan det være svært at undgå, at den andens bevægelser forstyrrer ens søvn. Særligt i indsovningsfasen kan det være vældig forstyrrende at skulle dele madras med en anden.

Fordelen ved mange af de dobbeltsenge, du finder i ILVA er, at de har hver deres rigtige madras og kun deler topmadrassen. På den måde får I det bedste af to verdener. I og med i har hver jeres primære madras, så påvirkes I i langt mindre grad af den andens bevægelser. Omvendt betyder den store topmadras, der dækker begge senge, at der ikke opstår en irriterende sprække mellem sengene, som det ikke er behageligt at ligge i. 

En anden stor fordel ved at vælge en dobbeltseng er pladsen! Det er de færreste børnefamilier, der kan sige sig fri for, at dobbeltsengen tit ender med at være en seng hvor hele familien sover. Og hvis I ligger klemt sammen i en 140x200 cm seng, så kniber det med, at alle kan ligge godt. Særligt ikke fordi familiens yngste medlemmer ofte fylder helt utroligt meget i søvne.

Hvis I hører til dem der holder af at sove hele familien sammen, så er det en god idé at overveje en ekstra bred seng - fx en 210 cm bred seng. Eller sæt evt. en enkeltseng i forlængelse af dobbeltsengen, så I alle kan være der.

Dobbeltsenge fra kendte producenter

Det er ingen hemmelighed, at pris og kvalitet hænger sammen. Hos ILVA finder du dobbeltsenge i mange forskellige prisklasser - fra de billige boxmadras-løsninger til dyre kontinentalsenge fra et kendt mærke. Du kan sagtens finde en god seng til prisen i ILVA, selvom dit budget ikke er mange tusinde kroner. Hvis du er på udkig efter et lidt billigere alternativ, er Nocturne mærket, der repræsenterer god kvalitet til en rigtig fornuftig pris. Men hvis du drømmer om ægte luksus og en komfort lidt udover det sædvanlige, kan vi anbefale at du kigger på senge fra nogle af de kendte producenter som Dunlopillo eller Wonderland.  

Uanset hvad du drømmer om og har budget til, så kan vi hjælpe dig i ILVA. Har du brug for gode råd til at vælge den rigtige seng, kan du booke en aftale enten pr. telefon eller i et af vores bolighuse med en sengerådgiver, der kan vejlede dig i forbindelse med købet.