Kurv
Kurv
Loading...
Loading...

En have fyldt med hyggelige nips

Indretningen ikke er fuldendt, før de sidste detaljer er på plads. Det gælder inde i huset såvel som ude i haven. Det er de sidste detaljer, der gør, at din have føles hyggelig, personlig og behagelig at opholde sig i. Det er de store havemøbler, planterne og blomsterne, der danner de overordnede linjer, men det er pynten, som giver haven den hjemmelige fornemmelse.

Derfor har vi fyldt webshoppen op med alt, hvad hjertet kan begære til haven. I vores sortiment finder du blandt andet væksthuse, så du kan sætte fart på krydderurterne i de tidlige forår, solcelledrevne lamper, så du kan få lys i haven i aftentimerne, og serveringsborde, så du kan byde dine gæster på en kold forfriskning i den varme sommersol.

Vi har med andre ord alle de ting til haven, der sætter prikken over i’et i enhver god have- og terrasseindretning. Uden disse ting til haven kan terrassen nemt fremstå upersonlig og kedelig. Vi garanterer, at kvaliteten er i top, og at vi er konkurrencedygtige på priserne – der er med andre ord ingen gode argumenter for at spare på de sidste detaljer til haven eller terrassen.

Smukke lanterner og væksthuse

Udendørslamper med stærk belysning er ikke behagelige på en sen sommeraften. I et godt selskab, med rødvin i glasset og kød på grillen, er det ikke nødvendigt med et kraftigt lys. Erstat de kraftige udendørslamper med smukke lanterner. Det bløde og varme lys, som en lanterne giver, skaber en hyggelig stemning, der garanterer dig en dejlig aften på altanen.

Vores mobile siddeplads VIGO er et populært valg blandt vores kunder. Den er lavet af fibercement – et råt og karakterfuldt materiale, der står i flot kontrast til de organiske linjer og smukke farver, haven og terrassen ellers bærer præg af. Et andet populært valg er vores væksthuse. Brug dem til krydderurter og til forspiring i det tidlige forår. I sommerperioden kan du skabe et fugtigt, varmt og frodigt miljø i væksthuset, der minder om en regnskov.

Køb ting til haven på tilbud hos ILVA

I vores tilbudsavis finder du alle de tilbud, der er aktuelle netop nu. Du kan også gå direkte til listen over ting til haven på tilbud – måske kan du gøre en god handel på netop det, du står og mangler. Du kan naturligvis gøre brug af tilbuddene både på webshoppen og i dit lokale ILVA-varehus. Vi tilbyder alle vore kunder prissikkerhed og retur- og fortrydelsesret, for hos os er god service en selvfølge.

Husk, at vores sortiment rummer meget andet end havetilbehør. Vi har alt, hvad du har brug for til haven, heriblandt haveborde, havestole, krukker, liggestole, loungemøbler og meget mere. Hvis ikke du kan finde det, du søger, her på siden, kan du prøve at søge efter det via søgefunktionen øverst på siden. Måske er varen blot placeret i en anden kategori, end du forventer.