Kurv
Kurv

Havedekoration & havepynt

Skab en hyggelig stemning i haven med havepynt såsom hængepotter og udendørslamper, der oplades med solceller. Nyd de sene aftentimer ved at indrette med lyskæder og en gaspejs, der tilføjer både varme og hygge på terrassen, mens et rullebord med forfriskende drinks inviterer til udendørs hygge med gæsterne.

Produkter: 16
Produkter:16
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 16 af 16

Skab en hyggelig stemning med havepynt

Havepynt kan give haven, altanen eller terrassen et helt nyt udtryk. Tilføj gerne hængepotter og krukker med blomster eller krydderurter for at skabe liv og farver. Du kan også hænge et vindspil op i et hjørne, så du kan nyde afslappende toner fra vinden. Din have må gerne føles spændende og eventyrlig at gå på opdagelse i, og denne følelse kan blandt andet skabes ved at sætte havepynt op.

Nyd haven i de sene aftentimer

Indret din have med havepynt såsom udendørslamper, lanterner og lyskæder for at skabe en hyggelig belysning, når mørket falder på. På denne måde kan du nyde din have i de sene aftentimer. Mange af vores udendørslamper er solcellelamper, der oplades ved hjælp af solceller. De er både smarte og gode for miljøet. Derudover fås mange af lamperne med hank, der gør dem nemme at flytte rundt på. En gaspejs er også værd at overveje, da den kan varme dig, når solen er gået ned. Den åbne ild giver desuden en ekstra hyggelig stemning. Med en gaspejs fra ILVA får du en praktisk og stilfuld havedekoration, som sætter prikken over i’et på terrassen.

Tip: Server nogle forfriskende drinks på et rullebord og inviter gæster over til udendørs hygge foran pejsen.

Køb pynt til haven hos ILVA

Et udemiljø skal gerne både være praktisk og dekorativt. Havemøbler kan gøre dit udemiljø både praktisk og dekorativt, men det er havepynten, som fuldender det visuelle udtryk. Med havepynt vil du helt sikkert opleve, at du nyder dit udemiljø endnu mere. Bliv inspireret af vores spændende udvalg af havedekorationer. Der er helt sikkert nogle havedekorationer i blandt vores sortiment, der vil skabe en masse hygge og atmosfære i dit udemiljø.

Husk at vores sortiment rummer meget andet end pynt til haven. Vi har alt, hvad du har brug for til haven, heriblandt haveborde, havestole, krukker, liggestole, loungemøbler og meget mere. Hvis ikke du kan finde det, du søger her på siden, kan du prøve at søge efter det via søgefunktionen øverst på siden. Måske er varen blot placeret i en anden kategori end du forventer.

Psst.. I vores tilbudsavis finder du alle de tilbud, der er aktuelle netop nu. Du kan naturligvis gøre brug af tilbuddene både på webshoppen og i dit lokale ILVA-varehus. Der er løbende tilbud på havedekorationer.