Populære bordlamper

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Bordlamper

Viser 24 af 48
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 48

Inspiration til belysning hjemme hos dig

Uundgåelige Pearl pendel

Lys hjemmet op på denne smarte måde

Uundgåelige Ray pendel

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Bordlamper - en lysende fornyelse

Uanset om det skal være et kraftigere lys på kontoret, et godt læselys ved sengen eller en behagelig belysning ved tv’et, så er det vigtigt, at din nye lampe passer ind i din boligstil, uden at du behøver at gå på kompromis med selve lyskilden. Inden du investerer i en ny lampe er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring hvilket lys, lampen skal give. Skal du kunne læse i lyset, eller skal lampen blot skabe en hyggelig stemning på de mørke dage? Skal den være farvestrålende og festlig eller blot falde i baggrunden, når den ikke er i brug? Vi har et bredt udvalg af bordlamper i mange forskellige modeller og farver, der alle udspringer af tidens trend inden for boligindretning. Med vores lamper har du rig mulighed for at finde den helt rigtige lampe, der giver dig lyst til at sætte dit personlige præg på hjemmet samtidig med, at den giver dig det rette lys. Vi har fokus på funktionalitet og design i kvalitetsmaterialer, der tåler at blive brugt i hverdagen.

Vores bordlamper stråler af design og kvalitet

ILVAs store udvalg af bordlamper giver dig mulighed for at finde lige netop den lampe, der falder i din smag. Vi har alt lige fra den traditionelle kontorlampe fra i dæmpede farver og stilrent design til mere farvestrålende bordlamper, der er ideelle til hjemmets hyggekroge. I vores sortiment af bordlamper findes også det klassiske look til stuen og bordlamper som passer til børneværelset.

Du finder også den ikoniske Ball lampe som bordlampe, hvis du holder af retro-stilen. Lampen er oprindeligt designet i 1968, og den har gennem årene været en populær lampe i mange hjem. Den findes i mange forskellige udformninger, og rigtig mange vil kunne huske særligt væglamperne, der har prydet mange soveværelser og børneværelser gennem årene. Som bordlampe er Ball ideel til eksempelvis kontoret, hvor den direkte belysning og justeringsmulighederne gør den til en god skrivebordslampe.

Drømmer du om en klassisk arkitektlampe til hjemmekontoret?

Hvis du jævnligt arbejder eller studerer derhjemme, har du brug for godt arbejdslys i hjemmekontoret. Og her kommer de klassiske arkitektlamper ind i billedet. Deres udformning gør, at de kan placeres på bordet, uden at lampens fod er være i vejen for pc eller bøger, samtidig med at lyset rammer netop der, hvor du har behov for det. Arkitektlamperne kan også justeres og tilpasses, så du hele tiden får optimalt lys, selvom du skifter mellem ar skrive på computeren eller læse bøger eller notater. Hos ILVA finder du en række bordlamper, der er udformet som de klassiske arkitektlamper. Se eksempelvis Job bordlampen eller Hobby Deluxe, der i stil og udformning er en "rigtig" arkitektlampe.