Kurv
Kurv
Produkter: 31
Produkter:31
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 31

Find den rigtige bordlampe til dit hjem

Det er især i den mørke tid om vinteren og efteråret at vi lægger mærke til om vi har den rette belysning i vores bolig. Hjemmet har brug for mange lyskilder og belysningen bliver mest komfortabel, hvis lyset kommer fra flere forskellige retninger. Derfor er det en fordel at indrette sig med både bordlamper, pendler og standerlamper, så de kan placeres i forskellige højder og alle steder i rummet, og dermed kan supplere hinanden.

Bordlamper er praktiske små lamper som kan tjene mange forskellige formål. De kan eksempelvis placeres i nærheden af sofakrogen, hvor du kan skabe en hyggelig atmosfære med en blød, indirekte belysning. Du kan også vælge en bordlampe, der kan fungere som læsebelysning eller lignende, så du kan sidde i sofaen med en god bog. I soveværelset er bordlamperne populære som natlampersengebordet, så man kan tænde lidt lys, hvis man skal op om natten, eller hvis man godt kan lide at vågne til en blød og behagelig belysning om morgenen. Endelig er bordlamperne meget anvendelige som arbejdslamper på kontoret eller børneværelset. Hos ILVA finder du bordlamper i mange forskellige udformninger og designs, så du kan finde netop den lampe, der bedst opfylder dine behov.

Uanset om det skal være et kraftigere lys på kontoret, et godt læselys ved sengen eller en behagelig belysning ved tv’et, så er det vigtigt, at din nye lampe passer ind i din boligstil, uden at du behøver at gå på kompromis med selve lyskilden. Inden du investerer i en ny lampe er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring hvilket lys, lampen skal give. Skal du kunne læse i lyset, eller skal lampen blot skabe en hyggelig stemning på de mørke dage? 

Drømmer du om en klassisk arkitektlampe til hjemmekontoret?

Hvis du jævnligt arbejder eller studerer derhjemme, har du brug for godt arbejdslys i hjemmekontoret. Og her kommer de klassiske arkitektlamper ind i billedet. Deres udformning gør, at de kan placeres på bordet, uden at lampens fod er være i vejen for pc eller bøger, samtidig med at lyset rammer netop der, hvor du har behov for det. Arkitektlamperne kan også justeres og tilpasses, så du hele tiden får optimalt lys, selvom du skifter mellem ar skrive på computeren eller læse bøger eller notater. Hos ILVA finder du en række bordlamper, der er udformet som de klassiske arkitektlamper. Se eksempelvis Job bordlampen eller Hobby Deluxe, der i stil og udformning er en "rigtig" arkitektlampe. 

I det hele taget er den rigtige skrivebordslampe et must både i kontoret og i børneværelset hos de lidt større børn, hvor der også skal bruges tid på lektier. Hos ILVA finder du lamper til skrivebordet i mange forskellige fine farver, så barnet ikke absolut skal have en hvid eller en sort bordlampe. Vælg eksempelvis en flot grøn eller gul bordlampe, der sætter lidt ekstra kulør på børneværelset. Det er også en god idé at vælge en skrivebordslampe til børneværelset i et robust materiale, der kan tåle til lidt af hvert - vælg eksempelvis en bordlampe i messing eller en anden form for metal, der ikke lige går i stykker.

Bordlamper i mange forskellige farver og materialer

ILVAs store udvalg af bordlamper giver dig mulighed for at finde lige netop den lampe, der falder i din smag. Vi har alt lige fra traditionelle kontorlamper, der kan indstilles efter behov til smukke bordlamper, der er ideelle til et lille lampebord eller på en kommode i nærheden af sofaen. Du kan vælge mellem alle tænkelige farver. Du finder både de klassiske hvide og sorte bordlamper, der passer ind de fleste steder uden at gøre det store væsen af sig, og du finder lamper i kraftige iøjnefaldende farver.

Også når det kommer til materialet, er der masser af valgmuligheder. Se eksempelvis udvalget af bordlamper i metal, der typisk er rigtig velegnede som arbejdslamper på kontoret eller som læselys ved hjemmets bedste lænestol. Er du til et lidt blødere look, kan du vælge en  bordlampe i glas. Vælg gerne en lampe, hvor skærmen er i røgfarvet glas, som giver lyset fra lampen et behageligt blødt skær.