Kurv
Kurv

FLEXLUX

Oplev den fantastiske kombination af elegance og komfort med FLEXLUX® lænestole. Takket være deres nemme justeringsmuligheder tilbyder disse klassisk designede stole ikke bare stil, men også enestående komfort. Forestil dig at slappe af i en stol, der tilpasser sig præcist til dine behov, hvilket giver dig den ultimative oplevelse, når du skal slappe af. FLEXLUX® kombinerer tidløst design med moderne funktionalitet, hvilket gør det til det ideelle valg for dit hjem og din velvære. Investér i en FLEXLUX® lænestol og gør den til dit nye yndlingssted i hjemmet.

Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17

 

Fordele ved flexlux lænestole

FLEXLUX® SERIER

Flexlux er et dansk møbelbrand grundlagt i Aarhus, der bygger på italiensk æstetik, skandinavisk innovation og dansk design. Kvaliteten er i højsædet, og vælger du en stol fra Flexlux, kan du være sikker på, at den holder i mange år – til gavn for både dig og miljøet. Flexlux’ mission er at gøre dit hjem til et helle, hvor du kan trække stikket og være helt dig selv. I ILVA vil vi selvfølgelig gerne støtte op om dette, hvorfor du hos os finder fem forskellige Flexlux-serier, så du kan få lige præcis den lænestol, du drømmer om.

FLEXLUX MORE

Vælger du en lænestol fra ”More”-serien får du en stol i rigtig god kvalitet. ”More” er designet med en gasfjedermekanisme, der gør det let og ubesværet for dig at ændre stolens position. Herudover kan du justere nakkestøttens højde og vinkling, så du får den helt optimale komfort, der passer til netop dig. Der er selvfølgelig mulighed for tilkøb af fodskammel, så du kan slappe helt af efter en lang dag. Yderligere kan du få ”More” i tre forskellige højder: lav, medium og høj.

FLEXLUX VOLDEN

Flexlux Volden giver dig, ligesom Flexlux Clement, lidt flere muligheder, når du står og skal vælge din nye lænestol. Her finder du nemlig også forskellige stoletyper:

Volden Separate Footrest: Her får du en lænestol i klassisk forstand med dreje- og vippefunktion. Denne model er også designet med gasfjedermekanismen, der sikrer dig en nem rygindstilling, og du får selvfølgelig også her en nakkestøtte, der er justérbar. Herudover har du mulighed for tilkøb af separat fodskammel, og du kan selv vælge, om du vil have en lav, medium eller høj lænestol.

Volden Integrated Footrest: Vælger du denne model, får du en lænestol med integreret fodskammel, og du kan selv vælge, om du vil have en med elektrisk eller manuel funktion. Foretrækker du det elektriske – enten via kabel eller batteri – kan du selv styre udfoldningen af fodskamlen via et touch-panel. Går du med den manuelle funktion, foldes fodskamlen ud, når du læner dig tilbage i stolen. Herudover fås denne lænestol i de tre forskellige højder: lav, medium og høj.

Volden Chaiselong: Ønsker du at få en stol, der lægger op til ultimativ afslapning, så overvej Volden Chaiselong. Med gasfjedermekanismen kan du uden besvær læne dig tilbage til din favoritposition og bare nyde en stille stund. Nakkestøtten er selvfølgelig justérbar, så du kan indstille den helt efter dine præferencer.

FLEXLUX CLEMENT

Vælger du Flexlux Clement, åbnes der op for lidt flere muligheder, da du her vil finde flere forskellige stoletyper:

Clement Separate Footrest: En klassisk lænestol med dreje- og vippefunktion, gasfjedermekanisme for let rygindstilling samt justérbar nakkestøtte. Her har du mulighed for tilkøb af en separat fodskammel. Yderligere kan du få netop denne model i en lav, medium og høj udgave.

Clement Integrated Footrest: Denne lænestol har indbygget elektrisk fodskammel, som du styrer via et touch-panel. Er du mere til en manuel løsning, hvor fodskamlen foldes ud ved brug af at håndtag, er dette selvfølgelig også en mulighed. Nakkestøtten og stolens ryg er justérbar, så du opnår den bedste komfort. Yderligere kan du også få denne model i en lav, medium og høj udgave.

Clement Chaiselong: Som navnet indikerer, får du her en chaiselong-lænestol, der indbyder til mange timers afslapning. Gasfjedermekanismen sikrer, at du nemt og uden besvær kan indstille stolen i den position, du måtte foretrække. Nakkestøtten kan også indstilles, så du får den rette vinkling samt højde.

FLEXLUX AARHUS

Med modellen Flexlux Aarhus får du en klassisk lænestol, der er designet med en tyngdekraftafhængig tilbagelæningsfunktion, som kan indstilles efter din højde og vægt. Nakkestøtten kan du indstille, så højden og vinklen passer til dig og giver dig den mest optimale støtte. Ydermere kan du tilkøbe en fodskammel, så du kan læne dig godt tilbage og smække fødderne op. Denne stol fås i tre forskellige højder: lav, medium og høj.

FLEXLUX SKAGEN

Med Flexlux Skagen får du, ligesom med Flexlux Aarhus, en tyngdekraftafhængig tilbagelæningsfunktion, der indstilles efter din højde og vægt. Indstil nakkestøttens vinkel og højde, så den passer perfekt til dig, og læn dig tilbage. Tilføj en fodskammel til din lænestol for endnu mere komfort og støtte. Du har også mulighed for at vælge mellem tre forskellige højder af lænestolen – nemlig lav, medium og høj.

Design SELV DIN flexlux® lænestol 

Flexlux-lænestolene kommer i mange forskellige stof- og læderkvaliteter og i et hav af farver. Har du helt specifikke præferencer i forbindelse med valget af din nye lænestol, så henvend dig i dit lokale bolighus – her er der masser hjælp at hente.