Kurv
Kurv

Kludetæpper

Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Hvad er et kludetæppe?

Et kludetæppe er et klassisk dekorativt tæppe, som findes i både moderne og traditionelle udformninger. Kludetæpper er typisk aflange gulvtæpper, som egner sig særlig godt til gangen samt køkkengulvet. 

Kludetæppet blev først introduceret i Sverige, hvor man fremstillede kludetæpper ud af overskydende stofstykker. På denne måde kunne man producere billige kludetæpper til hjemmet, som samtidigt var dekorative. I dag produceres de svenske kludetæpper i hele verden og fås i alverdens størrelser, designs, farver og mønstre. De fleste kludetæpper fås i bomuld, men der findes også mange kludetæpper i materialer såsom jute, ruskind og polyester.

Brugen af kludetæpper er kommet mere og mere frem i de danske hjem. Det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er kludetæpper ofte billige, og derudover er de meget nemme at flytte rundt på. Der er ofte nogle gangarealer eller rum i hjemmet, hvor der kan virke tomt. Her er kludetæpper en nem og hurtig måde at få piftet hjemmet og de tomme arealer op på.

Kludetæpper er både smukke og praktiske

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af kludetæpper, som både er smukke og praktiske. De kan få hjemmet til at virke mere indbydende samt give et strejf af varme og personlighed. Derudover er kludetæpper praktiske, fordi de skåner gulvet for slid, og så har de også en lyddæmpende effekt.

Værd at vide: Hos ILVA kan du finde tæppe-serier. Det vil sige, at du kan finde store gulvtæpper og små kludetæpper, som har det samme udtryk og er fremstillet i de samme materialer. Med matchende tæpper kan du skabe et gennemgående look i din indretning. Et par gode bud på smukke tæppe-serier er Dena og Juska.