Kurv
Kurv
Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 7 af 7

Hold orden i entréen med en hattehylde

En hattehylde er oprindeligt tiltænkt til at have en hat liggende på. En hattehylde er derfor perfekt til dig, som går med hat, men hylden kan også bruges til andre formål. Hattehylden kan nemlig bruges til alt lige fra cykelhjelme til halstørklæder.

Du kan med fordel placere en kurv eller kasse ovenpå hattehylden for at skabe et pænt og ryddeligt udtryk. Kurvene eller kasserne kan fyldes med små praktiske ting såsom cykellygter, reflekser, handsker, huer, m.m. Lukkede opbevaringsløsninger er er praktiske, da du hurtigt kan gemme dit rod væk og dermed holde orden i entréen. Du kan også overveje at tilkøbe et skab eller en kommode til opbevaring af overtøj og sko. På denne måde behøver du kun at have de jakker og sko, som du faktisk bruger, stående fremme.

Overvej en hattehytte med knager og bøjlestang

Ved at vælge en hattehylde med bøjlestang eller knager får du også plads til overtøj. Fordelen ved at vælge en hattehylde med bøjlestang er, at overtøjet hænger ordentligt, og du undgår, at det bliver krøllet. Udover at hænge jakker op, så kan du også hænge en paraply, et indkøbsnet og dine nøgler op på hattehyldens knagerække. På denne måde har du altid de vigtigste ting lige ved hånden, når du skal skynde dig ud ad døren.

Skab et dekorativt udtryk med en hattehylde

Du kan desuden skabe et dekorativt udtryk ved at placere en grøn plante på din hattehylde. Din entré skal først og fremmest være praktisk og funktionel, men ved at tilføre boligtilbehør kan du skabe en indbydende entré. Dette kan medvirke til, at dine gæster føler sig mere velkomne, når de træder ind i dit hjem. En anden måde at få dine gæster til at føle sig velkomne på er at sætte en bænk under hattehylden. Med en bænk kan dine gæster kan sidde ned og tage skoene af.

Tip: En hattehylde med knagerække kan også bruges på badeværelset. Her kan du ligge rene og foldede håndklæder på hylden, og håndklæder som er i brug, kan hænge til tørre på knagerne.

Hattehylder i mange varianter – træ (eg), messing og metal

Hos ILVA finder du hattehylder i mange forskellige materialer, stilarter og størrelser. Vi har hattehylder i træ f.eks. eg, som kan give entréen et varmt udtryk, der passer godt ind i en nordisk indretningsstil. ILVAs hattehylder i træ er produceret i kvalitetstræ, så du er sikret et godt og holdbart produkt. Vores sortiment byder også på hattehylder i sort og hvid. Hattehylder i sort eller hvid er nogle gode valg, hvis du ønsker, at entréen skal have et helt enkelt og tidløst udtryk. Ønsker du derimod at skabe blikfang i entréen, så kan du overveje en hattehylde i messing. En hattehylde i messing eller andre metaller skaber et ekstravagant udtryk, som dine gæster med al sandsynlighed vil beundre.

Psst.. Vi har også et stort udvalg af andre hylder på hjemmesiden og i vores bolighuse, hvis du ikke finder det du leder efter her på siden.