Kurv
Kurv
Produkter: 31
Produkter:31
Vælg visning:
Filtreret efter
Sofatype: Flydersofa
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Farve (betræk)
Materiale (Betræk)
Antal personer
Højre- / venstrevendt
Sofatype
Længde
Bredde/Dybde
Viser 22 af 31
Loading...
Loading...

Hvorfor er en flyder sofa et godt valg?

Flyder sofaer kom for alvor til i 70erne, hvor store og afslappede hjørnesofaer blev trendy. I dag fås flyder sofaen i mange forskellige stilarter og farver, men mange flyder sofaer henter inspiration fra 70ernes afslappede hjørnesofaer.

En flyder sofa er et godt valg, fordi den ikke bare er en stor sofa. Den er ekstra behagelig at ligge i og indbyder til afslapning. Flyder sofaen skaber en hyggelig stemning og har plads til, at mange personer kan samles i den.

Flyder sofa – hjemmets samlingssted

Flyder sofaen er perfekt til dig, som ofte har mange gæster på besøg, har en stor familie eller til dig som elsker at ligge ned i sofaen. Derudover er en flyder sofa oplagt til serie-hygge og middagslure, fordi hynderne er bredde og bløde. Du kan dermed være sikker på, at du kan finde en dyb flyder sofa med god plads at slænge sig på. Dig og dine gæster kan virkelig flyde i din flyder sofa og nyde en aften foran fjernsynet. Med en flyder sofa i stuen, er du sikker på, at din sofa bliver hjemmets nye samlingssted.

3 bud på en flyder sofa

Der er mange muligheder, når du skal vælge din nye sofa flyder. Du kan vælge en mindre flyder sofa eller en kæmpe flyder sofa. Du skal også overveje, om du ønsker en flyder sofa med chaiselong eller uden chaiselong. Chaiselong kan være fordelagtigt, fordi du undgår at ligge med hovedet på skrå, når du ser fjernsyn. Herunder giver vi dig 3 gode bud på en flyder sofa.

1. Norstrom
Denne flyder sofa er en meget populær flyder sofa. Den har rene linjer, stor chaiselong, lav ryg og bredde hynder. Med Norstrom sofaen er du sikret en ægte flyder med et moderne udtryk og en god komfort.

2. Siena
Siena er én af vores bestsellers. Designet på denne flyder sofa er klassisk og enkelt. Siena fås i forskellige farver og med forskellige betræk, hvilket gør, at denne flyder sofa passer ind i de fleste hjem. Siena sofaen er 3 meter lang, hvilket gør den til en kæmpe flyder sofa, men på trods af dens store størrelse, så ser den smuk og elegant ud.

3. Volanti
Det tredje bud på en god flyder sofa er Volanti sofaen. Denne flyder sofa skiller sig ud fra mange andre flyder sofaer, fordi den er betrukket med læder. Volanti sofaen er også en flyder sofa med chaiselong, som er ekstra bred, hvilket gør det muligt at ligge to personer på chaiselongen. Volanti flyder sofaen er perfekt til dig, som ønsker et eksklusivt udtryk i din stue.

Find din nye flyder sofa hos ILVA

Hos ILVA finder udvalg af du et stort flyder sofaer, som har høj kvalitet og flotte designs. Vi har flyder sofaer i mange forskellige materialer, farver og stilarter.

Når du går på udkig efter en ny flyder sofa, så husk at det er muligt at finde flyder sofaer, som ikke kræver, at du finder den største pengepung frem. Hos ILVA kører vi nemlig ofte med store besparelser på vores flyder sofaer. Du kan altså være heldig at finde en billig fylder sofa.

Kom forbi dit nærmeste ILVA bolighus, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde din nye sofa. I bolighusene kan du finde et større sortiment end på hjemmesiden. Du kan også afprøve din nye sofa inden du køber den, så du er sikker på, at sofaen lever op til dine ønsker og forventninger.