Kurv
Kurv
Produkter: 34
Produkter:34
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 34

FLYDERSOFA – HJEMMETS SAMLINGSSTED

Flydersofaer kom for alvor til i 70erne, hvor store og afslappede hjørnesofaer blev trendy. I dag fås de i mange forskellige stilarter og farver, selvom mange af disse kæmpesofaer stadig henter inspiration fra 70ernes hjørnesofaer.

Flydersofaen er derfor perfekt til dig, som ofte har mange gæster på besøg, har en stor familie eller til dig, som bare elsker at ligge ned i sofaen. Flydersofaen er nemlig oplagt til serie-hygge og middagslure, fordi hynderne er bredde og bløde. Du kan dermed være sikker på, at du kan finde en dyb flydersofa med god plads til at slænge sig på. Dig og dine gæster kan virkelig flyde i din flyder og nyde en aften foran fjernsynet. Med en kæmpe sofa i stuen, er du sikker på, at din sofa bliver hjemmets nye samlingssted.

HVAD KENDTEGNER DENNE SÆRLIGT DYBE SOFA?

En flydersofa er et godt valg, fordi den ikke bare er en stor sofa. Den er også behagelig at ligge i og indbyder til afslapning, fordi det også er en ekstra dyb sofa. Der er nogle, der ville kalde denne sofamodel for amerikanersofaer. Måske fordi det er en særligt dyb sofa med masser af plads til hygge – men hygge er bestemt noget, der præger den skandinaviske indretning og kultur, og du kan derfor sagtens få en ægte amerikanersofa i et skandinavisk design.

Hvis du for alvor skal have fat i en flyder, skal du gå efter sofaer, der har en dyb siddedybde, hvilket som tommelfingerregel betyder en siddedybde på 60 cm eller mere. Derudover er denne sofamodel også kendetegnet ved ofte at have et lavere ryglæn end almindelige sofaer – endnu et tegn på, at det er meningen, at du skal flade totalt ud, når du befinder dig i møblet.

3 BUD PÅ FLYDERSOFAER

Der er mange muligheder, når du skal vælge din nye flyder. Du kan både vælge en mindre flydersofa eller en kæmpe sofa. Du skal også overveje, om du ønsker en flydersofa med eller uden chaiselong. Chaiselong kan være fordelagtigt, fordi du undgår at ligge med hovedet på skrå, når du ser fjernsyn. Herunder giver vi dig 3 gode bud på dybe sofaer, du virkelig kan flade ud i:

1. Norstrom

Denne flydersofa er en meget populær flyder sofa. Den har rene linjer, stor chaiselong, lav ryg og bredde hynder. Med Norstromsofaen er du sikret en ægte flyder med et moderne udtryk og en god komfort.

2. Heaven

Heaven er én af vores bestsellers. Designet på denne flydersofa er klassisk og enkelt. Heaven fås i forskellige farver og med forskellige betræk, hvilket gør at den passer ind i de fleste hjem. Flere af vores Heavensofaer er 3 meter lang, hvilket gør den til en kæmpe flydersofa, men på trods af dens store størrelse, så ser den smuk og elegant ud.

3. Volanti

Det tredje bud på en god flyder sofa er Volanti. Denne flydersofa skiller sig ud fra mange andre, fordi den er betrukket med læder. Volantisofaen er også en flydersofa med chaiselong, som er ekstra bred, hvilket gør det muligt for to personer at ligge på chaiselongen. Volanti er perfekt til dig, som ønsker et eksklusivt udtryk i din stue.

FIND DIN NYE KÆMPESOFA HOS ILVA

Hos ILVA finder du et stort udvalg af flydersofaer i mange forskellige materialer, farver og stilarter, og alle sammen i høj kvalitet, flot design og ekstra dybe.

Når du går på udkig efter en ny flydersofa, så husk at det også er muligt at finde kæmpesofaer, som ikke gør et kæmpe indhug i pengepungen. Hos ILVA kører vi nemlig ofte med store besparelser på vores sortiment. Du kan altså være heldig at finde en billig flydersofa blandt vores tilbud.

Kom forbi dit nærmeste bolighus, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde din nye sofa. I bolighusene kan du finde et større sortiment end på hjemmesiden. Du kan også afprøve din nye sofa inden du køber den, så du er sikker på, at sofaen lever op til dine ønsker og forventninger.