Kurv
Kurv

Stole

Shop efter stoletype til spisestuen:

Produkter: 110
Produkter:110
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 110

Sådan vælger du de rette stole

Mangler du nogle nye stole til hjemmet, men har svært ved at vælge? Stole er et vigtigt møbel i dit hjem, da du ofte kommer til at sidde i dem i mange timer. De skal derfor gerne både se smarte ud og være komfortable at sidde i, hvad enten om det er spisebordsstole, barstole, lænestole, kontorstole, bænke eller havestole. Herunder kan du finde nogle af de overvejelser, som du med fordel kan gøre dig for at finde den rette stol.

• Stil: Der findes mange forskellige stilarter, når det kommer til stole. Er du til enkle designer stole eller elsker du at købe de seneste trends? Klassiske designer stole byder på et tidløst design, som du sjældent vil blive træt af. Hvis du derimod er mere til trendy og moderne stole, så kan du gå efter stole i fransk flet eller velour. Disse moderne stole vil helt sikkert give et friskt pust til dit hjem.

• Komfort: Komfort er vigtigt, når det kommer til stole. Du sidder ofte mange timer i hjemmets stole, så din stol skal gerne have et godt ryglæn og et blødt sæde for at opnå en ideel siddekomfort. Hos ILVA er vores stole produceret med tanke for komfort, men det kan være meget individuelt hvilke stole, som vi finder komfortable. Det er derfor en god idé at besøge ILVAs bolighuse for at afprøve de stole, som du overvejer at købe.

Hvis du ønsker at sidde rigtigt komfortabelt, så kan du med fordel afprøve nogle stole med armlæn. Stole med armlæn giver mulighed for at hvile albuerne, som gør siddepositionen ekstra behagelig. Uanset om det er rundt om spisebordet eller ved skrivebordet, vil du opleve en usammenlignelig komfort, når du sidder i en stol med armlæn. Dine gæster vil helt sikkert også værdsætte at sidde i en stol med armlæn under middagen.

Psst.. Når du vælger stole med armlæn skal du være opmærksom på, at de ofte er bredere end stole uden. De optager derfor som regel lidt mere plads både i rummet og omkring bordet.

• Sædehøjde: Hvis du allerede har et bord, som din stol skal passe til, så er det en god idé at tage bordets mål for at tjekke, at bordets og stolens højde passer sammen. Det er nemlig vigtigt, at du hverken sidder for højt eller for lavt. Hvis du er på udkig efter en stol til kontoret, så er det især vigtigt at finde én, hvor du har en god arbejdsstilling.

Mix and match dine stole

Det er blevet en stor trend at mikse sine stole i hjemmet. Du kan f.eks. vælge forskellige spisebordsstole – enten i forskelligt design eller i forskellige farver. Det kan give din indretning en masse blikfang, og det er en nem måde at sætte et personlig præg på hjemmets indretning.

Bonus tip: Skab et unikt udtryk i din spisestue ved at lave en kombination af stole og en bænk. Bænken indbyder til samvær og bidrager til en hyggelig stemning.

Find et stort udvalg af stole hos ILVA

Hos ILVA har vi et stort udvalg af moderne og flotte stole i forskellige prisklasser, så du vil helt sikkert kunne finde den rette stol til netop dit budget. Vi har ofte gode tilbud, så du kan helt sikkert finde nogle billige stole uden, at du nødvendigvis går på kompromis med komfort, design eller kvalitet. Du kan med fordel holde øje med vores tilbudsside, hvis du leder efter nogle forholdsvis billige stole.

Så uanset om du er til designer stole eller billige stole, så vil du kunne finde dine drømmestole hos os. Fælles for stole fra ILVA er, at de er produceret med tanke for kvalitet, komfort og design.