Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Filtreret efter
størrelse: 160 x 200 cm
Pris
Tilpas udvalg
i
Brand
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
størrelse
Viser 6 af 6
Loading...
Loading...

Boxmadras 160x200 cm – den smalle dobbeltseng

En boxmadras 160x200 cm er inden for kategorien ”dobbeltsenge”, men den er dog en lille smule smallere end en klassisk dobbeltseng, som har størrelsen 180x200 cm. Selvom en boxmadras 160x200 ikke betegnes som værende den klassiske dobbeltseng, så er en boxmadras 160x200 en dejlig, rummelig seng. Den lidt mindre størrelse kan være en fordel, da sengen ikke tager en masse plads i soveværelset.

Køb en boxmadras 160x200 cm i ILVAs bolighuse

Hos ILVA fører vi et stort udvalg af senge, inkl. en boxmadras 160x200. Du kan være sikker på at finde den helt rette 160x200 boxmadras på ilva.dk eller i vores bolighuse. Vi anbefaler, at du besøger vores bolighuse inden du vælger at investere i en ny seng. I bolighusene er du velkommen til at afprøve vores senge. Det er nemlig vigtigt, at du er sikker på, at din nye seng har den fasthed, som passer til netop din krop. Dette er nemmest at se efter, når du ligger på sengen.

Psst.. Der er gode chancer for at finde et boxmadras 160x200 tilbud i vores bolighuse.

5 fordele når du køber en seng i ILVA

Hvad end du går efter en boxmadras med målene 160x200 eller en anden størrelse, så har vi helt sikkert én perfekt seng til dig. Hos ILVA finder du nemlig Danmarks største udvalg af kvalitetssenge i alle prisklasser. Herunder har vi opsummeret 5 fordele, som du kan være sikker på at få, når du køber en seng i ILVA.

1. Få råd til din nye seng: Hos ILVA finder du såkaldte SengeRådgivere, som har modtaget ekstra uddannelse og træning, der kvalificerer dem til at give dig en faglig og personlig rådgivning. Vores SengeRådgivere vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til dig.

2. Prissikkerhed: Det kan være svært at gennemskue, om du har betalt den rigtige pris for din seng. Derfor tilbyder vi prissikkerhed. Dette betyder, at hvis du op til 30 dage efter dit køb, skulle finde din seng billigere hos en anden butik, så udbetaler vi prisforskellen på et gavekort. Læs mere her.

3. Rentefri finansiering: Når man investerer i en ny seng, så skal den gerne holde i mange år frem. Vi tilbyder altid at finansiere dit køb, helt uden renter*. Læs mere her.

4. Gratis levering: Vi leverer gratis din nye seng hjem til dig. Vi tager også gerne din gamle seng med retur.

5. 90 nætters ombytningsret: Hos ILVA får du op til 90 nætters ombytningsret, så du kan være sikker på, at du har valgt den helt rigtige seng.

*Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Månedlig ydelse 539 kr. I 50 mdr. Samlede kreditomkostninger 1.950 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 26.950 kr. Fast debitorrente 0% i 50 mdr. ÅOP 3,6% (forudsat automatisk kortbetaling). Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.