Kurv
Kurv

Boksmadrasser 160x200 cm

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Boxmadras 160x200 cm – den smalle dobbeltseng

En boxmadras 160x200 cm er inden for kategorien ”dobbeltsenge”, men den er dog en lille smule smallere end en klassisk dobbeltseng, som har størrelsen 180x200 cm. Selvom en boxmadras i størrelse 160x200 ikke betegnes som værende den klassiske dobbeltseng, så er det en dejlig, rummelig seng. Den lidt mindre størrelse kan være en fordel, da sengen ikke tager en masse plads i soveværelset.

Køb en boxmadras 160x200 cm i ILVAs bolighuse

Hos ILVA fører vi et stort udvalg af senge, inkl. boxmadrasser i størrelse 160x200. Du har derfor gode chancer for at finde den helt rette 160x200 boxmadras på ilva.dk eller i vores bolighuse. Vi anbefaler, at du besøger vores bolighuse, inden du vælger at investere i en ny seng. Her er du velkommen til at afprøve vores senge, så du er sikker på, at din nye seng har den fasthed, som passer til netop din krop. Dette er nemmest at se efter, når du ligger på sengen.

Psst.. Der er gode chancer for at finde et tilbud på vores boxmadrasser i størrelse 160x200 i vores bolighuse.

5 fordele når du køber en seng i ILVA

Hvad end du går efter en boxmadras med målene 160x200 eller en anden størrelse, så har vi helt sikkert én perfekt seng til dig. Hos ILVA finder du nemlig Danmarks største udvalg af kvalitetssenge i alle prisklasser. Herunder har vi samlet 5 gode grunde til at købe din nye seng hos os: 

  1. Få hjælp til at vælge en seng: Hos ILVA finder du såkaldte SengeRådgivere, som har modtaget ekstra uddannelse og træning, der kvalificerer dem til at give dig en faglig og personlig rådgivning. Vores SengeRådgivere vil hellere end gerne hjælpe med at finde den helt rigtige seng til dig.

  2. Køb online eller i butik: Når du har fundet den helt perfekte boxmadras til dit hjem, kan du vælge at købe den i butikken, hvis du alligevel er kommet forbi et af vores bolighuse, for eksempel i forbindelse med sengerådgivning. Men du kan også købe den i ro og mag lige her på siden – du kan endda få nogle gode råd fra en af vores SengeRådgivere i denne guide til valg af seng.

  3. Ubegrænset fortrydelsesret: Uanset om du køber online eller i en af vores butikker, kan du returnere din boxmadras når som helst – blot den ikke er taget i brug (men kun afprøvet, som du ville gøre i et af vores bolighuse), og du kan fremvise dokumentation på dit køb. Du kan læse mere om fortrydelses- og bytteret her. Husk også, at du sagtens kan bytte dine onlinekøb i vores bolighuse.

  4. Gratis levering til kantsent: Vi leverer din nye seng hjem til din kantsten uden ekstra omkostninger. Du kan også vælge at få den leveret gratis til dit nærmeste bolighus – og er størrelsen 160x200 cm som boxmadrasserne her på siden, så skulle du nok kunne finde plads i traileren til turen hjem.

  5. Altid gode tilbud: Uanset hvilken seng, du er på udkig efter, kan du være heldig at finde lige præcis det, du leder efter på vores tilbudsside. Vi opdaterer nemlig løbende siden, så hold endelig øje. Måske finder du din drømmeseng til en skarp pris.