Kurv
Kurv
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Skridsikkert underlag til hjemmets tæpper

Tæppeunderlag forhindrer skrid og fald, da det skridsikre underlag sørger for, at tæppet ikke rykker sig. Legende børn kan nemt få gulvtæpper til at rykke på sig, og det er derfor vigtigt at huske at tilkøbe et skridsikkert underlag. Ved at have et tæppeunderlag under sine tæpper skal du ikke bekymre dig om, at du, dine børn eller dine gæster falder på et glat og hårdt gulv. Du kan også med fordel anvende et tæppeunderlag under din bademåtte, da der ofte kan være glat på badeværelset. Der er altså mange gode og sikkerhedsmæssige grunde til at købe et tæppeunderlag.

Et tæppeunderlag er også praktisk, hvis du skulle ske at spilde på det. Underlaget gør nemlig, at væske har sværere ved at trænge ned i gulvet. På denne måde kan du altså undgå grimme pletter på dit gulv. Derudover er et antiskrid underlag praktisk, når du skal støvsuge, fordi underlaget sørger for at holde tæppet på plads.

Psst.. Et antiskrid underlag kan anvendes til flere forskellige formål – og ikke blot som underlag til tæpper. Du kan nemlig også anvende et antiskrid underlag under siddehynder eller i skuffer og skabe. Her kan underlaget sørge for at holde f.eks. hynder eller nips på plads.

Vælg et tæppeunderlag med den rigtige størrelse

Hvis du ønsker at anvende skridsikre underlag til dine tæpper, så er en god tommelfingerregel, at underlaget skal være omkring 5 cm fra tæppeunderlagets kant ud til tæppet. Dette er for at sikre, at underlaget ikke stikker ud fra tæppets omkreds.

Hos ILVA har vi tæppeunderlag i flere forskellige størrelser, så du kan sagtens finde den helt rigtige størrelse. Vores skridsikkert underlag er desuden lavet af naturmaterialer, der kan genanvendes og er nedbrydelige.