Kurv
Kurv
Produkter: 21
Produkter:21
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 21

Skab varme i indretningen med træhylder

Træhylder passer ind i de fleste hjem, da deres udtryk er enkelt, stilfuldt og klassisk. Alle farver går godt til både mørke træhylder, træhylder i eg og hvide træhylder. Der er dog nogle farver, som går ekstra godt til træhylder i eg. Grønne nuancer er f.eks. rigtig flotte til træhylder i eg, da disse farver og materialer giver associationer til naturen og skaber dermed en rolig stemning i hjemmet.

Trendy træhylder hos ILVA

Du finder et stort udvalg af træhylder hos ILVA. Vi følger altid tidens trends og tendenser, så du vil helt sikkert altid kunne finde trendy hylder af træ hos os. Træhylder med læderrem er trendy og populære, fordi læderremmen giver hylden en ekstra fin detalje. Læderremmen giver hylden et råt, men smukt udtryk. Træhylder med læderrem passer desuden rigtigt godt ind i den nordisk indretningsstil, som mange danske hjem bærer præg af.

Træhylder til væggen eller såkaldte væghylder er også populære. Træhylder til væggen udnytter rummets tomme vægge, og de giver mulighed for at skabe lidt ekstra plads til pynteting. Du kan også nemt bruge træhylderne til at skabe opbevaringsplads ved at placere et par dekorative kasser på hylden.

Sådan indretter du med hylder i træ

Hos ILVA elsker vi at inspirere vores kunder. Derfor får du herunder 5 tips til at indrette med træhylder.

  1. Mal en farve på væggen bag træhylden eller sæt tapet op bagved træhylden. Det vil sætte mere fokus på træhylderne og ser smukt ud.
  2. Placer flere træhylder ved siden af, forskudt eller under hinanden. Det kan skabe et smart udtryk i din indretning
  3. Brug dine træhylder i køkkenet og udstil dine glas, kogebøger og krydderurter. Du kan også skabe et lille kaffehjørne på en træhylde. Her kan du placere kaffekopper, en skål med sukker eller kaffekapsler, m.m. Du kan også bruge din træhylde i køkkenet til at udstille alle dine krydderier langs træhylden
  4. Hylder i træ f.eks. træ hylder i eg står smukt i kombination med grønne planter. Du kan f.eks. vælge en hængeplante, da den giver liv til indretningen
  5. Træhylder med læderrem eller læderstropper har et eksklusivt udseende og kan derfor sagtens bruges som et alternativ til et sengebord. Her kan du evt. placere en lille bordlampe, så du kan skabe en hyggelig stemning

Bonus tip: Giv gerne dine træhylder lidt kærlighed med plejemidler såsom træolie, så dine hylder holder sig smukke i mange år.

Find træhylder online og i vores bolighuse

Hos ILVA finder du træhylder i forskellige størrelser, farver og materialer. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af træhylder og andre hylder her på hjemmesiden eller i vores bolighuse.