Kurv
Kurv

Fløjl sofaer 

Produkter: 41
Produkter:41
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 41

Hvad er en fløjl sofa?

Fløjl og velour minder på mange måder om hinanden. Fløjl har ofte en kortere luv end velour har. Luv er betegnelsen for hårlaget og teksturen. Velour sofaer er glatte og blanke i overfladen, hvor fløjl sofaer ofte har en riflet overflade. Begge materialer er bløde at røre ved og sidde på. Hvis du vælger at købe en fløjl sofa eller en velour sofa, kan du derfor være helt sikker på at få en blød og behagelig sofa. Fløjl sofaer er populære i de danske hjem og kommer højest sandsynligt til at være det i lang tid.

Fløjl sofaer er fremstillet i et slidstærkt materiale, hvilket gør sofaen nem at vedligeholde. Hvis du har kæledyr, så er en fløjl sofa et godt valg. Hårene fra dit kæledyr trænger nemlig ikke ned i stoffet. Du kan derfor blot fjerne hårene med hånden, en fnugrulle eller med en kort støvsugning.

Vælg en sofa i fløjl og få et varmt udtryk

En fløjl sofa har et plysagtigt stof, som giver kroppen en blød og omfavnende fornemmelse. En sofa i fløjl er derfor helt perfekt til afslapning og filmhygge med familien. Hvis du rigtigt skal slænge dig, så kan du med fordel vælge en fløjl sofa med chaiselong, en hjørnesofa eller en u-sofa i fløjl. Disse sofaer er rummelige, og på en fløjl sofa med chaiselong er der rigeligt med plads til at smide benene op efter en lang dag. Du kan altså sagtens finde en rigtig flyder sofa i fløjl.

Derudover giver det plysagtige stof et varmt udtryk, som bidrager til at skabe en hjemlig fornemmelse i stuen. Især en sofa i bredriflet fløjl kan give et hyggeligt udtryk, og materialet er spændende at se på.

Fløjl sofaer i et væld af farver

Hos ILVA kan du finde fløjl sofaer i mange forskellige farver. Du kan gå med en kulørt sofa f.eks. en grøn fløjl sofa. En grøn fløjl sofa kan give kontrast til den hvide farve, som ofte er den primære farve, danskerne indretter sig med. Hvis du vælger en grøn fløjl sofa, så kan du med fordel style den med boligtilbehør i messing. Messing skaber glød til den grønne farve. Du kan også vælge en gul fløjl sofa, hvis du gerne vil have varme ind i hjemmet. En gul sofa giver mange associationer til solen, hvilket giver os en dejlig og tryg fornemmelse.

Hvis du gerne vil gå med et mere sikkert valg, så kan du også vælge en fløjl sofa i beige. Det kan give et mere afdæmpet udtryk til din indretning. En brun eller grå fløjl sofa kan også bidrage til et afdæmpet udtryk. Der findes mange forskellige nuancer af beige, brun og grå, så du kan både finde lysere eller mørkere fløjl sofaer. Lysere sofaer giver en lethed i rummet, hvorimod mørke sofaer kan give dybde. Fordelen ved at vælge sofaer i afdæmpede farver, f.eks. en beige fløjl sofa, er at de passer ind i alle indretningsstile.

Udover farvevalg, så kan du også tage et valg om, du ønsker en sofa i bredriflet fløjl eller en mere standard fløjl sofa. En sofa i bredriflet fløjl er stof, hvor rillerne er ekstra brede. Sofaer i bredriflet fløjl er blevet meget moderne.

Find forskellige varianter af fløjl sofaer hos ILVA

Uanset hvilken fløjl sofa du ønsker, så kan du helt sikkert finde den rette hos os. Vi har både klassiske fløjl sofaer samt sofaer i bredriflet fløjl. Derudover kan du vælge lige netop dén farve, som du ønsker din fløjl sofa skal have. Derudover har vi mange forskellige modeller af fløjl sofaer. Vi har både et udvalg af hjørnesofaer og modulsofaer i fløjl. En hjørnesofa er perfekt til dig, som ønsker at smide benene op efter en lang dag. En modulsofa i fløjl er et godt valg til dig, som gerne vil designe din egen sofa. En modulsofa gør det muligt at tilpasse din sofa efter dine behov. Det betyder, at du kan tilføje eller fjerne modulerne. Hvad end du ønsker en modulsofa i fløjl eller anden type fløjl sofa, så kan du finde din nye drømmesofa hos os. Du er mere end velkommen til at besøge os i vores bolighuse, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig.