Kurv
Kurv
Produkter: 26
Produkter:26
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 26

Pryd dit gulv med et tuftet tæppe

Tuftede tæpper, som også blot kaldes for bløde gulvtæpper, er perfekte til at pryde dit gulv med. Tuftede tæpper er bløde, lækre og vamsede. De kan fremstilles på forskellige måder, men har til fælles, at de er slidstærke og i høj kvalitet. Hos ILVA elsker vi tæpper, fordi de hurtigt og nemt kan pifte hjemmet op. Vores bløde tæpper skaber en fornemmelse af eksklusivitet og elegance samtidigt med, at de er komfortable og dejlige at gå på. Derudover bidrager bløde og tuftede tæpper til en bedre akustik i hjemmets rum.

Indret med tuftede tæpper

Der er mange måder at indrette med tuftede tæpper på. Du kan f.eks. indrette med tæppet i soveværelset, så du træder ud på et blødt underlag, når du står op om morgenen. Et tuftet tæppe er også perfekt på børneværelset, så børnene bekvemmeligt kan lege og tumle rundt.

Det er oplagt at lægge et tuftet tæppe under din sofa eller sofabord for at skabe et dekorativt og hyggeligt udtryk. Har du et rundt sofabord, så kan du med fordel vælge et rundt, blødt tæppe, da det vil skabe harmoni for øjet. Omvendt kan du med fordel vælge et firkantet, blødt tæppe, hvis dit sofabord er firkantet. Hvad end du vælger, så vil dit tæppe uden tvivl give en masse charme og hygge i dit hjem.

Find et stort udvalg af bløde gulvtæpper

Hos ILVA har vi et stort udvalg af bløde gulvtæpper. Vi har både enkle og tidløse varianter samt farverige og mønstrede varianter. Vores bløde, tuftede tæpper fås i forskellige materialer f.eks. bambusviskose. Bambus er et bæredygtigt materiale, grundet plantens hurtige vækst. Vores Cancun-serie byder på tuftede tæpper i bambusviskose, og de fås i flere farver og størrelser. Udover vores store udvalg af tuftede tæpper har vi også et stort udvalg af kelimtæpper, ryatæpper og naturtæpper.