Kurv
Kurv

Lamper til entre

Produkter: 11
Produkter:11
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 11 af 11

Gå på opdagelse i vores udvalg af lamper til entre og gang

Gangen er som regel det første, vi ser, når vi kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og det er også det første rum, gæster møder, når de træder ind i vores hjem. Der er derfor gode grunde til at gøre rummet indbydende og tilføre dekorative elementer, der vidner om hvad resten af hjemmets indretning byder på.

Og hvorfor ikke starte med at vælge den helt rigtige lampe til entreen?

God belysning i gangen sørger for, at vi ikke skal fumle frem til mørket, når vi skal ud ad døren i de tidlige morgentimer; og med de mange forskellige designs, er der også rig mulighed for at slå tonen an for resten af indretningen.

Så gå på opdagelse i vores udvalg af lamper til entreen – forhåbentlig falder du over én eller flere, der falder lige præcis i din smag – eller læs med henunder, hvis du mangler inspiration til, hvilken entrelampe du med fordel kan vælge, afhængig af hvor meget plads du har.

Nye lamper til entreen? Stil dig selv disse spørgsmål:

Der er flere ting at tage højde for, når du leder efter lamper til entreen. De fleste af dem handler om den stil, du har lagt for indretningen, for de fleste valg vi tager omkring møbler og boliginteriør handler netop om at kombinere funktion med vores egen personlige stil.

Vi har dog samlet tre spørgsmål, vi anbefaler, at du stiller dig selv, når du skal vælge lamper til entreen, så du er helt sikker på at din entrebelysning opfylder den eller de funktioner, du havde i tankerne:

  • Skal entrelampen hænge i loftet, stå på gulvet, eller sidde på væggen?
  • Vil du have én til at lyse hele rummet op, eller vil du lege med udtrykket og blande flere størrelser, materialer og designs?
  • Skal lampen blot lyse rummet op, eller ønsker du én, der går i dialog med resten af indretningen?

Når du ved, hvad du leder efter, er det også en god idé at forholde dig til størrelsen på rummet. Netop det, finder du inspiration til herunder.

Inspiration: Vælg belysning baseret på entreens størrelse

Er du i tvivl om, hvilken lampe der passer bedst ind i din entre? Størrelsen på gangen har meget at sige i forhold til, hvilken sammensætning af entrelamper, du med fordel kan placere i rummet.

Så hvor meget plads har du?

Lille entre

Hvis du har en lille entre, kan du nøjes med en enkel lampe – og størrelsen afhænger af smag og behag. Som regel kan en mindre pendel sagtens lyse et lille rum op. Til gengæld kan en større lampe i en lille gang fungere som et statement og være en lysende smagsprøve på resten af din indretning.

Smal entre

Hvis du har en lang og smal gang, er det ofte nødvendigt med flere entrelamper. Du kan for eksempel vælge en loftlampe med spots, som kan drejes i flere vinkler, så rummet bliver lyst op fra flere sider. Eller du kan hænge to til flere pendler op. Hold det stilrent ved at købe flere af den samme pendel eller leg med udtrykket ved at blande både størrelser, farver eller endda designs.

Stor entre

Hvis du har en rummelig gang, skal der naturligvis en del belysning til at lyse rummet op – men det giver dig også rig mulighed for at lege med indretningen. Du kan vælge at kombinere én stor loftlampe i midten af rummet med mindre størrelser i krogene og eventuelt supplere med væglamper – så er din entre lyst godt op, og du slipper for at snuble i vildfarende sko på mørke morgener.

Har du spørgsmål til vores entrelamper?

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker i dit køb af lamper til entreen. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du er naturligvis også velkommen forbi et af vores bolighuse, hvor du også kan tage et nærmere kig på vores udvalg – både til gangen og til resten af hjemmet.

Du kan også gå på opdagelse i hele vores sortiment af lamper, og måske kan du endda finde din favorit til en ekstra god pris blandt vores tilbud.