Produkter:
1

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til din egen indretning

Blog:

Indret med: Natural earth

Blog:

Klassisk elegance

Blog:

Nordisk enkelhed

Gardiner er både dekorative og praktiske

Lyset betyder alverden for dit velbefindende. Det er i høj grad med til at påvirke vores humør og vores døgnrytme, så derfor er lys noget af det vigtigste her i livet. Og vi kan næsten ikke få nok lys. Når vi kigger på hus, er lysindfaldet et af de vigtigste parametre. Om morgenen trækker vi gardinerne fra, så lyset lukkes ind i hjemmet. Når det er mørkt udenfor, tænder vi lamper og stearinlys. Men selvom lys er altafgørende, kan det også blive for meget. Når den bagende sol står på sit højeste og varmer hele stuen, eller når du har brug for lidt privatliv, er gardiner ligeledes uundværlige. Derfor er det vigtigt at tænke gardiner ind i indretningen af din bolig næsten uanset hvilket rum i boligen, du er i gang med at indrette.

Indret boligen med skønne foldegardiner

Gardiner behøver nemlig ikke kun være praktiske, der er rart hvis de samtidig passer sammen med resten af hjemmets indretning. Hos ILVA har vi hjulpet dig lidt på vej med et bredt udvalg af dekorative foldegardiner, der kan passe ind i mange forskellige hjem. Farverne er neutrale og tidsløse, hvilket vil passe til alle stilarter, uanset om du er til det tidsløse eller det romantiske.

Se eksempelvis vores serie CURTAIN, som er lavet af det bløde og florlette materiale hør, der får tankerne hen på sommer, sol og sommerhus i Tisvilde. Disse foldegardiner er til dig, som ikke nødvendigvis vil mørkelægge rummet. Hør er et forholdsvist tyndt, men groft stof, der lige præcist giver dig det privatliv, som du har brug for. Det er derfor et godt valg til dem, der kan lide den pyntende effekt, som foldegardiner giver. Disse gardiner vil stå flot til ILVAs andre pynteting i sommerhusstilen. Pastelfarvede puder i hør, dekorative lysestager i sølv og et lækkert skindtæppe til lænestolen vil give dig et hjem, der vil give dig en god og tryg fornemmelse.

Frem med målebåndet – vi har foldegardiner i alle størrelser

Du finder foldegardiner i mange forskellige størrelser, så du kan finde netop dét gardin, der passer i dit vindue.