Kurv
Kurv
Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Skab både hygge og privatliv med gardiner fra ILVA

Det er vigtigt for vores velbefindende, at solens stråler får lov til at komme ind igennem hjemmets vinduer. Det påvirker vores humør og vores døgnrytme. Lys skaber også hygge, så når det er mørkt udenfor, tænder vi lamper og stearinlys indenfor.

Men så vigtigt som lyset er, lige så vigtigt er gardinerne, der lukker det – og resten af verden – ude, når vi har behov for det. Det kan være i hjemmekontoret, når solen står på sit højeste og blænder computerskærmen. Eller i stuen om aften, hvor et blødt velourgardin kan skabe både hygge og privatliv.

Her på siden finder du vores udvalg af gardiner til stuen, soveværelset og alle de andre rum, hvor du mangler en både pæn og praktisk løsning til at skærme for solen.

Giv dit hjem et moderne udtryk med velourgardiner

Velour er på fremmarch og er blevet populær i boligindretningen, og både sofaer, lænestole og pyntepuderne har taget stoftypen til sig. Og du kan naturligvis også pifte din indretning op med gardiner i velour.

Ud over at dette stofgardin er en moderne og blød tilføjelse til hjemmet, fungerer velourgardiner også godt, hvis du er ude efter et gardin, der tilbyder effektiv afskærmning af lys, uden at der er tale om fuldstændig mørklægning.

Hvis du ikke vil lukke for meget lys ude, kan du også vælge tynde gardiner, der blot dæmper de skarpe stråler. Det kan for eksempel være nogle i hør. Hør er desuden et bæredygtigt tekstil, så det er også en god løsning til dig, der gerne vil tage et ekstra grønt valg.

Sådan lægger du færdigsyede gardiner op

Du kan både få korte og lange færdigsyede gardiner – men det er naturligvis ikke altid, at du kan finde nogle i lige præcis den længde, du er på udkig efter. Det er der heldigvis råd for.

Her guider vi dig til, hvordan du kan tilpasse længden – og du behøver ikke at svinge nål og tråd. Så uanset om du vil have helt korte gardiner, eller bare lidt af længden på de gulvlange, så kan du faktisk selv kaste dig ud i projektet.

Sådan gør du:

  1. Vask: Vi anbefaler, at du vasker gardinerne, inden du går i gang med at måle op, så du ikke risikerer, at de efterfølgende krymper i vask.
  2. Mål op: Mål fra stangen og ned til ønskede længde. Noter længden.
  3. Markér længden: Sørg for, at du har rigeligt plads på gulvet, og læg gardinet helt udstrakt. Start ved toppen af stoffet og mål ned til den noterende længde. Sæt et mærke i hver side. Brug derefter en tommestok og blyant til at tegne en streg hele vejen på tværs af stoffet.
  4. Gør plads til strygebånd: Ved nogle af vores gardiner medfølger der et oplægningskit, ellers kan du selv købe et strygebånd. Bunden af gardinet skal bukkes omkring dette, så læg ca. 2 cm (eller hvad der ellers svarer til bredden på båndet) til den samlede længde.
  5. Klip, fold og stryg: Klip det overskydende stof af, når du er helt sikker på, at du har de rette mål. Fold de ekstra 2 cm op, og stryg folden, så du får en skarp kant.
  6. Stryg båndet fast: Strygebåndet skal, som navnet angiver, blot stryges på. Læs anvisningen på båndet, inden du går i gang – nogle skal stryges på af to omgange – først på den ene side og derefter bukkes op og stryges igen – andre kan sættes fast på begge sider af stoffet på én gang.

Få gode råd og billige gardiner

Uanset om du er ude efter nye gardiner til store vinduer, som praktisk rumdeler i små hjem, til mørklægning eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til de bedste priser. Du er derfor altid velkommen forbi til en snak i et af vores bolighuse. Du kan også kontakte os telefonisk eller over chatten, hvis du har spørgsmål til dit køb.

Vi mener desuden, at kvalitet skal være tilgængelig for alle. Derfor går vi op i at forhandle ordentlige varer til gode priser. Derfor tilbyder vi blandt andet prissikkerhed, så du er sikker på, at du har fået dit nye gardin til den bedste pris.