Kurv
Kurv
Produkter: 19
Produkter:19
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 19 af 19

Fine små sideborde og bakkeborde til hjemmet

Sideborde og bakkeborde er populære i rigtig mange hjem, hvor de kan tjene en række forskellige formål. I en lille stue er et fint sidebord eller bakkebord oplagt som sofabord, hvis man ikke ønsker, at bordet skal optage for meget plads. I soveværelset kan sidebordet fungere som et dekorativt natbord, hvor der er plads til vækkeur, vandglas, briller og hvad du eller lige har behov for at lægge fra dig, når du går i seng.

Mange bruger også de små sideborde i entréen, så der er et sted lige at lægge nøglerne af på, når man kommer ind af døren. Og har du et lille hjørne i et rum i hjemmet, er det også oplagt at placere et sidebord her. På den måde kan du skabe hygge ved at placere fx friske blomster eller dekorative nipsgenstande her. 

Rulleborde i forskellige designs

Hos ILVA finder du rulleborde i forskellige designs og materialer. Rulleborde er blandt andet populære som dekorativ hjemmebar, hvor du kan have dine fineste glas og karafler stående, så du nemt kan byde gæster på en lille forfriskning. Mange benytter dem også i køkkenet som en ekstra afsætningsplads. Fordelen ved rullebordet er, at du kan tage det med dig, når maden skal sættes på bordet. Er I mange omkring spisebordet kan det være rigtig praktisk med lidt ekstra plads til at stille skåle fra på, når alle har fået mad på tallerkenerne. 

Derudover kan et rullebord naturligvis også benyttes der hvor du ellers ville sætte et lille hjørnebord. Placér det eksempelvis i køkkenet, hvor du kan have blandt andet friske krydderurter eller din frugtskål stående. Eller lad det indgå i indretningen af spisestuen, hvor du kan anrette bordet i en klassisk stil med likører og dekorative glas.

Rullebordene findes i forskellige designs og materialer, så også du kan finde et, der passer til indretningen i dit hjem.

Udnyt hjørnerne med et side- eller hjørnebord

Uanset hvordan din stue er indrettet, kan du have nogle hjørner eller kroge, hvor det er svært at finde du af, hvad du skal have stående. Nogle vælger at stille store planter eller en god stol. Et andet godt bud vil være et hjørnebord, som du kan anvende til både praktiske og dekorative formål. Mangler du eksempelvis lys i nærheden af sofaen eller i din læsekrog, kan du anbringe et hjørnebord en en flot bordlampe i nærheden. Det er også altid rart med lidt ekstra plads at stille eksempelvis kopper og glas fra sig på, når du sidder i sofaen. Hjørnebordet kan selvfølgelig også danne rammen for eksempelvis små billeder eller fotografier, lysestager eller vaser. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder udnyttelsen af bordet.

I ILVA finder du hjørne- og sideborde i mange forskellige designs og materialer. Så uanset om du er til hjørneborde i træ eller om du foretrækker et praktisk bakkebord i metal, så kan du finde det hos os. Du kan også vælge mellem flere forskellige farver, så du kan vælge det bord, der passer bedst til den øvrige indretning i dit hjem.