Kurv
Kurv

Vælg det perfekte sofabord til din stue

Normalt er det sofaen, der får alt opmærksomheden i stuen. Men hvad med sofaens bedste ven, sofabordet? Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket sofabord du vælger. Her er forskellige typer af sofaborde, du med fordel kan tage udgangspunkt i, når du skal indrette stuen med det perfekte sofabord.

 

Tidløst træ

Der er ingen tvivl om, at træ er kommet for at blive. Sofaborde i træ kommer i utallige afskygninger lige fra det klassiske design over i det mere trendy og moderne. Foretrækker du mørkt træ eller lyst? Eller måske et mix af de to? Der er et hav af muligheder, hvis du har set dig lun på et træsofabord - kun fantasien sætter grænser.

 

Glas og marmor

Kan du godt lide de lidt koldere materialer, er et sofabord i glas eller marmor et godt bud. Disse giver kant til indretningen og vil med sikkerhed skabe opmærksomhed i stuen. Kan du godt lide en kombination af det hårde mod det bløde? Vælg da et sofabord der kombinerer glas og træ. 

 

Det alternative valg

Et sofabord behøver ikke være et sofabord i klassisk forstand. Måske du har mindre plads i stuen eller behov for at kunne flytte lidt rundt på dit sofabord, så du kan bruge pladsen til noget andet. I så fald er det praktisk at vælge en puf, et rullebord eller en armbakke til sofaen i stedet. Der er mange sjove muligheder, hvis du bruger fantasien.

 

Fuldend din stue