Vælg det perfekte sofabord til din stue

28. jun 2019

Normalt er det sofaen, der får alt opmærksomheden i stuen. Men hvad med sofaens bedste ven, sofabordet? Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket sofabord du vælger. Her er tre slags sofaborde, du med fordel kan tage udgangspunkt i, når du skal indrette sofastuen med det perfekte sofabord.

Det klassiske

Det klassiske sofabord kommer i alverdens farver, former og materialer. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket sofabord du skal indrette din stue med. Skal det være rundt? Skal det være i træ? Måske i en smart farve? Uanset hvad du vælger, er det vigtigste, at bordet passer til dit behov og ikke mindst til din sofa. Skal der mon være en hylde under, hvor du kan have magasiner og bøger liggende? Eller har du behov for et stort bord, hvor der er plads til masser af kaffekopper, og børn der leger?

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Det moderne

Marmor er stadig et stort hit, når det kommer til indretningen. Gulve, borde og nips skal alt sammen gerne bestå af marmor, hvis du vil indrette efter tidens trends. Vælg et sofabord med marmorbordplade, hvis du drømmer om en trendy og stilfuld stue. Du kan også gå efter glas. Her snakker vi både farvet, klart og røgfarvet glas, der alt sammen trender lige nu. Med et glasbord får du nemt et let og enkelt udtryk, der er nemt både at tone op og ned, så det passer perfekt ind hjemme i din stue.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Det utraditionelle

Et sofabord behøver ikke være et sofabord i klassisk forstand. Der behøver ikke nødvendigvis være fire ben og en bordplade. Hvad med en puf? Den kan fungere fint som både blikfang og bord i stuen. Og hvis du ikke har så god plads i din stue, kan en armbakke på armlænet være den optimale løsning for dig. Eller måske skal du gå efter et lille rullebord, der nemt kan rulles til siden, hvis pladsen skal bruges til noget andet. Hvis du tænker lidt ud af boksen, er der helt sikkert mange muligheder, der kan fungere som det perfekte sofabord hjemme hos dig.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Indret en uimodståelig stue

Se hele udvalget af sofaborde

Blog:

Få 3 tips til læsehjørnet

Blog:

Opdater stuen lynhurtigt