Kurv
Kurv

Indret med dekorative lamper

På denne tid af året er solskinstimerne få, og der er ikke meget naturligt dagslys at nyde godt af. Men selvom vintermånederne typisk er lange og grå, så giver mørket dog anledning til, at du kan indrette hjemmet med en masse dekorative lamper og stemningsfyldt belysning. Vi giver dig her et bud på, hvordan du kan indrette hjemmet med dekorative lamper, der udover at være praktiske, pynter i hjemmet, selv når de er slukket.

En god grundbelysning

Loftslamper og pendler er ofte ideelt at have som den centrale belysning i et rum. Du kan bruge loftslampen over spisebordet, i soveværelset eller hænge pendler i stuens hyggekrog. Pendler kan bruges til at oplyse et rum og skabe stemning i hjemmet. Og samtidig kan en pendel også fungere som en dekorativ og iøjefaldende tilføjelse til rummet, den hænger i. Vælg f.eks. en stor pendel i frostet glas eller med mønster og strukturer, som kan hænge midt i rummet som et dekorativt kunstværk.

Shop pendler

Tilføj ekstra hyggestemning

Gulvlamper og bordlamper har en mere afdæmpet belysning og kan bruges som sekundære lyskilder til at oplyse mindre områder i hjemmet, som f.eks. i læsehjørnet eller ved siden af sengen. Bord- og gulvlamper fungerer også ekstra godt til at skabe hyggestemning på grund af det afdæmpede lys, de giver. Placerer du f.eks. en bordlampe på skænken eller i vindueskarmen eller en gulvlampe ved siden af sofaen, kan de også være en skulpturel del af din indretning, også når de er slukkede.

Shop bord- og gulvlamper

Mere til boligen